Jump to content

Seat Leon 2002

yezuke

Postare recomandată

De 2 saptamani sunt posesorul unui Seat Leon 2002, motor 1.6 16v. Sunt multumit de masina, si sunt fericit ca pot face parte din acest forum; de mult ma chinuiam :cool:.

Sa spun despre masina:

- este aproape full: clima, piele, scaune electrice si incalzite, oglinzi incalzite-electrice-rabatabile electric, senzori de ploaie, oglinda interior antiorbire, spalatoare faruri, geamuri electrice

- un inconvenient este absenta ESP-lui care era ok pentru mine daca il avea.

- Km 120 000

-consum 10 in orash ore de varf, seara 8. Iar afara undeva intre 6.5 si 7.5 depinde de picior.

Urmeaza:

-sa pun alte jante la primavara....cel mai probabil R16

-poate si folie dar ink nu m-am decis, desi vara e necesara ca nu mai este asa cald in masina.

-Cotiera trebuie sa cumpar; din cate am inteles pot face comanda pentru una speciala pentru masina. |Trebuie sa ma mai documentez sa nu o comand si sa constat ca nu se potriveste.

Imi cer scuze pentru poze, este cam murdara dar vremea nu a permis sa fie altfel :wub: o sa adaug si cu ea curata.

Orice sfat e bine venit. Thanks

post-77834-1287581652_thumb.jpg

post-77834-1287581662_thumb.jpg

post-77834-1287581668_thumb.jpg

post-77834-1287581675_thumb.jpg

post-77834-1287581681_thumb.jpg

Link către comentariu

O frumusete de masina, sa ai noroc de ea. :wub: tre sa-mi iau si io o toba de-a ta, sa scutur veverițele din copaci.

:cool:

Link către comentariu

Bine ai venit pe vwforum!

Foarte frumos Leutzul sa il stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.

Niste jante negre si folie neagra :cool:

Pleoapele de unde le-ai luat si cat au fost ?

Link către comentariu

Thanks KRZ asa sa fie :wub:

Pleoapele au fost pe masina cand am luat-o. M-am uitat pe acolo sunt prinse cu tot cu far in suruburi, deci nu lipite ca am mai vazut si lipite (la un opel):-O

O sa te anuntz cand aflu ceva, de unde si cat costa. Un prieten cauta pt BORA si poate aflu si de LEON ceva.

Numai bine. :cool:

Link către comentariu

"de mult ma chinuiam" - isi cumpara oameni masini din grupul VW doar pentru a fi membri vwforum? :D tot ce e posibil. Dar vezi ca poti fi membru si fara masina ;)

Masina arata bine, s-o stapanesti sanatos si bine ai venit pe forum si in grup! N-o sa regreti ca ai intrat in niciuna dintre aceste doua familii :))

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!Parerea mea este ca ar arata foarte bine "infoliata" cu negru. :D

Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!