Jump to content

jetta 1.9tdi 2009

razvan05

Postare recomandată

are cam tot ceea ce mi-am dorit :

argintie, bi-xenon, spalatoare faruri, jante pe 18`` , garda inaltata la 38,5cm, 4motion, putere ridicata la 189cp, 6 trepte manual

geamuri electrice fata spate, incalzire in banchete fata spate, sonorizare 8x100W, 14 airbaguri,

tempomat, senzori parcare fata spate, parcare automata, franare automata,

adaugare ulterioara detector radar valentine one (impotiva radarelor "invizibile"), statie CB president jackson (cu antena de 5cm)

este chiar masina care am visat-o...

Link către comentariu

Suna frumos din descriere. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si sa te bucuri de ea. Pune si niste poze sa vedem si noi cum arata Jettuta! :biggrin:

Link către comentariu

asta cu incalzire la bancheta din spate nu am auzit!? cum este? pune si tu o poza...

Link către comentariu

Suna bine ce spui, dar eu nu am vazut in configurator la Jetta- 4Motion si nici franare si parcare automate,ca sa nu mai vorbim de 14 airbaguri si 800 de wati(8x100w).

Cred ca socotind si airbagul pus mai nou de vw,cel pentru genunchi sofer, pot fi in total 9, nu 14.Daca numeri capacele pe care scrie airbag, intr-adevar, sunt 14.

Sau poate e vreo comanda speciala, luata de peste ocean?

S-o stapanesti cu placere si sa te bucuri de ea.

Modificat de florin r.
Link către comentariu

probabil ca a numarat toate capacelele din masina...bine ca nu a zis ca se poate schimba si volanul de pe stanga pe dreapta...ca muream de ras :biggrin:

sorry, nu m-am putut abtine

Modificat de adrianharlea
Link către comentariu

jetta 4motion??? nu am vazut niciodata...e ceva "special edition"? baga poze ca suntem nerabdatori sa vedem avionu :D

Link către comentariu
probabil ca a numarat toate capacelele din masina...bine ca nu a zis ca se poate schimba si volanul de pe stanga pe dreapta...ca muream de ras :D

sorry, nu m-am putut abtine

masina este aranjata din fabrica. se pot face multe contracost. puteam sa iau un "phaeton" nu foarte dotat la cat m-a costat dar imi place sa ofer surprize in trafic.

Link către comentariu

Pai asteptam poze cu minunatia.Totusi ma indoiesc ca a costat cat un Phaeton pentru ca sincer si mai putin dotat tot are mai multe decat o Jetta.Plus ca tu nici macar nu ai motor de 2.0 TDI , deci pretul nu cred ca a fost atat de mare.

Link către comentariu
  • Administrator

Informatiile oferite de tine sunt cel putin ciudate

Rog prezinta macar o dovada (poze) a dotarilor de care vorbesti tu pentru ca masina asta suna a unicat: motor 1.9 si 190cp este de vis insa cam ireal... ce turbina ai pus?

4Motionul este doar sigla, nu s-a fabricat asa ceva, numarul de airbag-uri este complet eronat (golful are 6 standard si alte 2 optionale - vezi aici pentru detalii

Altfel vom considera acest topic ca deschis la "misto" iar daca ma insel, vei avea scuzele mele publice

Mersi

Modificat de dudu
Link către comentariu
  • Administrator
Informatiile oferite de tine sunt cel putin ciudate..

:blink:

...este chiar masina care am visat-o...
Link către comentariu

asta face misto, am mai auzit asa de unu care zicea ca are duster 2,5 tdi

Modificat de dogy_10
Link către comentariu

"este chiar masina(pe) care am visat-o... "

Asteptati sa se trezeasca omul si v-a da explicatii.

Cred ca acum e ocupat cu husele.

Link către comentariu

din cate stiu eu 1.9 tdi 4 motion, 14 airbaguri, parcare si franare automată nu prea exista, 6 trepte, incalzire banchetă spate putin probabil

asemenea dotari nu le-am auzit sau vazut nici pe passat

Este noua sau la mana a doua?

Daca este la mana a doua, mai mult ca sigur ca cel care ti-a vandut-o te-a pacalit si tu ai crezut.

In ceea ce priveste nr de airbaguri, vad ca spuneti ca sunt maxim 8 si eu sunt putin confuz pentru ca am o jetta, fabricatie 2006 si stiu ca are pana la 10 airbag-uri (2 frontale, 2 in stalpii fata langa parbriz, 2 cortina, 2 in scaune si 2 in spate) cel putin asa este a mea.

Link către comentariu

daca poza din profil il reprezinta, este de explicat topicul asta pus la misto.

PS vorba colegului: acum pune huse...SSSSSSST

Link către comentariu

Daca ne uitam putin si garda la sol e inatata cu 40 de cm dupa cum spune el ;) (e un mic Hummer)

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • Administrator

destul Offtopic!

Colegul are pana maine (de fapt astazi) la pranz sa ne justifice afirmatiile, altfel topicul se inchide

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!