Jump to content

Buton Frana mana Toledo/Leon 1m


Auras
 Share

Postare recomandată

Deschid acest topic pe aria leon/Toledo ca nu reusesc sa imi dau seama cum sa schimb butonul de la frana de mana cu tot cu tija aia cu arc cu care vine.

Am incercat pe aria Golf 4, dar se pare ca ori nimeni nu vrea sa ma ajute cu sfaturi, ori nu stiu cum sa faca operatia cei cu Mk4, asa ca apelez la voi.

Cand am luat masina am luat-o fara acel buton(era lipsa) dar cu mecanismul interior functional, doar ca trebuia sa bag un deget ca sa deblochez frana de mana.

Mi-a venit butonul in cauza, cost 23 lei pe original, am scos plasticul care acopera farana de mana si surpriza nu reusesc deloc sa desfac butonul acela si am vazut ca are un fel de clips dar nu se desface deloc, adica nust cum sa il fac sa se lase in jos catelul ala de metal care il tine blocat.

am incercat iar sa scot butonul cu tija si arc de la frana de mana si nu am reusit, am incercat toate variantele posibile(fara a demonta bratul de fier, asta cred ca e singura varianta care nu am incercat-o).

Va rog sa imi spune-ti cum sa procedez, am incercat inclusiv sa ridic cateii aia de fier crezand ca ii dau voie sa iasa si nimic.

Mentionez ca la mine in poza 1 este butonul nou cu tija si arc, iar cel existent pe masina are lipsa doar capul cromat(pentru asta il schimb, restul mecanismului fiind functional)

Am incercuit cu rosu catelul ala metalica care nu-mi da voie sa scot afara tija si arcul.

Astept sfaturi

post-11369-1287520259_thumb.jpg

post-11369-1287520264_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, nu am umblat niciodata acolo dar poate te ajuta poza, spor la lucru

post-27686-1287642919_thumb.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!