Jump to content

Golf si Skoda

cornelcristea

Postare recomandată

Cred ca a venit vremea sa postez. Din 1998 si pana azi am avut ocazia sa merg cateva sute de mii de km cu masini nemtesti. E o placere. Prima masina a fost un Audi 80, an fabricatie 1982. L-am tinut din 1998 pana in 2000. Pana in 2003 am avut un Audi 80 CC. Apoi un VW Santana pana in 2005. Urmeaza un Golf lV an fabricatie 1999 1,4 16 v pana anul acesta. ln paralel am din 2008 un Golf lV an 2003 1,9 TDI 101 CP. Acum cateva luni am dat Golful din 99 si am luat recent o Skoda Octavia 1 din 2008 1,9 TDI, 101 CP. Acum cu Golful merge doamna mea iar eu merg cu Skoda. Si sunt foarte multumit de amandoua. Cam atat deocamdata. Revenim cu amanunte.

Link către comentariu

Cu pozele ceva ami incolo. Pana la poze, ceva detalii. Golful il am de vreo doi ani doar ca acum am rezolvat cu actele. A fost pe numele unui prieten. Are carte service din Germania si are si din tara. Dotari -- climatronic, ABS, 10 airbaguri, ESP, In rest, tot ce are e de serie. Am de gand sa ii schimb farurile ca tot e putin atinsa in fata si sa ii pun cu proiectoare. ln rest nu am ce sa ii reprosez, merge f bine si are deja 230.000 km fara probleme.

Am uitat sa specific, Golful e Variant. Despre Skoda --2008, e break, AC, ESP., 2 airbaguri si restul e de serie. Nu are proiectoare dar deja am cumparat 2 SH sa i le pun. Are 110.000 km si urmeaza distributia si o remapare. Cu pozele -- in curand.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Doamna mea a turtit Golful. Acum caut pese, urmeaza vopsitul, cel mai probabil integral. Asta e.

Link către comentariu

Cred ca pana faci pozele se dau si astea 2 si mai trec cativa ani, de ce mai deschideti fratilor topic-uri daca nu aveti cu ce...

Ce prezentati niste dotari aruncate acolo si nimic mai mult.

Fara suparare dar deschisul de topic-uri la masina mea e o prostie fara poze si detalii gen azi am lovit-o nu va mai dau poze e cam de prost gust.

Link către comentariu

Cred ca pana faci pozele se dau si astea 2 si mai trec cativa ani, de ce mai deschideti fratilor topic-uri daca nu aveti cu ce...

Ce prezentati niste dotari aruncate acolo si nimic mai mult.

Fara suparare dar deschisul de topic-uri la masina mea e o prostie fara poze si detalii gen azi am lovit-o nu va mai dau poze e cam de prost gust.

Nu cred ca e de prost gust sa iti lovesti masina. Si cred ca stii ca nu se ofera prea multe posibilitati de postare unui nou venit, asa ca... fara suparare comentariul tau e cel putin rautacios.

Link către comentariu

Cornel, sper sa repari Golful repede si bine, ca sa reintre totul in normal si sa te poti bucura de masinile tale multi Km linistiti. Apoi, o sa ne si povestesti tu cum e.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Multam de incurajare. Reparatia e gata, urmeaza vopsirea. Dupa sarbatori -- asteptam Mosul cu ajutoare. lnca nu e hotarat daca e vopsire partiala si restul polisat sau vopsire integrala. spun asta fiindca e de vosit bara fata , capota, aripil;e, bara spate dintr-o usoara lovire straveche, am indreptat pragurile si ele au nevoie de vopsit asa ca .....

Link către comentariu
  • 3 years later...
  • 3 weeks later...

Rog un moderator sa stearga acest topic. Multumesc.

Modificat de cornelcristea
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!