Jump to content

My VW PASSAT 3BG tuning

vn89teo

Postare recomandată

SALUT!Sunt nou pe aici,si m'am hotarat sa imi prezint si eu jucaria :blah:

De aproape 3 ani sunt fericitul posesor al unui vw passat 3bg model 2001,masina are 166532km/carte service,primul propietar in ro.

Motor 1.9 TDI 131 cp standard(acum are undeva la 150 cp evacuare cap coada inox+ soft stage I)

Ca dotari standard : climatronic

piele

pachet lemn la interior

6 airbag-uri

Scaune cu reglaj lombar si pe inaltime

Incalzire in scaunele fata

4 Geamuri electrice

Inchidere centralizata

Oglinzi electrice si incalzite

Suport pahare fata si spate

Torpedo cu racire

Proiectoare de ceata fata/spate

Telefon

Jante 17" originale

Masina are pachet echipare Highline

la care am adaugat: evacuare cap coada inox +2 guri evacuare

soft stage I

prelungire fata rieger

prelungire spate rieger

praguri cadamuro design

pleoape fata kamei

eleron portbagaj

folie speciala stopuri

grila fata fara semn full crom

kit xenon 6000k faza scurta(urmeaza si p proiectoare)

folie auto spate

si urmeaza si alte modificari,dar cum banii nu se fac asa usor....asteptam

Sper k nu am gresit cu nimic,sunt incepator si mai am d invatat s postez ,sa lucrez cu site'ul.

Astept critici,aprecieri si idei:D

Link către comentariu

Din descriere suna bine, dar asteptam poze de la exterior si interior sa vedem cu ce te lauzi.

Spor la modificari in continuare si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Link către comentariu

In primul rand bine ai venit pe forum.

In al doilea rand arata bine masina ,parerea mea ca ar merge puse niste jante mai mari sau poate ai in plan asta ,avand kitul exterior pe masina acestea par mici ,sau cel putin mie asa mi se par cu toate ca sunt pe 17". cat te-a costat grila fata?

In rest bafta in continuare la modificari si cati mai multi km fara probleme.

Cu interiorul nu ne pui poze?

Link către comentariu

Da foarte bine kitul de Rieger pe masina , s-o stapanesti sanatos.Eu totusi as fi mers pe fata cu prelungirea de la JE Design.Ce mai ii lipseste este o suspensie sport si niste jante mai mari si va arata demential :))

Link către comentariu

frumoasa masina, singurul lucru care nu prea e in ton cu restul e , cum a spus si colegul dogy_10 bara de spate.

Link către comentariu

subscriu la ce spun si colegii de mai sus... e de pe alta masina... nu are nici o treaba cu restul

Link către comentariu

Parerea mea e ca nu se face asa ceva cu o masina nemteasca :offtopic: . E doar parerea mea. Sa ai parte de milioane de kilometri fara nici un fel de probleme !

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere, passatul este o masina eleganta, nu una "sport" .. modificari gen praguri, spoilere, plasa, etc, parca nu sunt tocmai potrivite pe masina, in special bara spate :rolleyes:.

Mult succes in continuare si km fara probleme !

Link către comentariu

M-am asteptat sa vad passat-ul asa,imediat dupa ce am vazut sfarsitul titlului :D.Parerea mea ca e prea mult,mi se pare prea incarcata.Spatele chiar urat,fara suparare.Ai dat o gramada de bani ,cred ,pe prelungiri si praguri,ai investit bani ,e de apreciat dar sunt convins ca poate sa arate mult mai bine si cu mai putini bani .Eu unul daca as avea un 3bg ca idee,asa mi-ar placea sa arate caroseria,de la mama ei+o suspensie,jante etc.Am mai vazut ca vrei sa pui xenon in proiectoare,de ce?Nu te ajuta mai mult pe lunga?Bafta cu masinuta si sa o faci cum iti place tie mai mult,fiecare vine cu parerea lui dar decizia finala tot tu o iei .Km fara sfarsit !

post-32190-1287426624_thumb.jpg

Modificat de mabial
Link către comentariu
In primul rand bine ai venit pe forum.

In al doilea rand arata bine masina ,parerea mea ca ar merge puse niste jante mai mari sau poate ai in plan asta ,avand kitul exterior pe masina acestea par mici ,sau cel putin mie asa mi se par cu toate ca sunt pe 17". cat te-a costat grila fata?

In rest bafta in continuare la modificari si cati mai multi km fara probleme.

Cu interiorul nu ne pui poze?

grila fata m'a ajuns 55euro,jantele momentan ma multumesc,tinand cont de drumurile noastre:-S...dar am luat in considerare un set p 18"...

Da foarte bine kitul de Rieger pe masina , s-o stapanesti sanatos.Eu totusi as fi mers pe fata cu prelungirea de la JE Design.Ce mai ii lipseste este o suspensie sport si niste jante mai mari si va arata demential :D

prelungire spate Je Design??? chiar nu am idee cum arata,poate ma ajuti cu o poza/link

ms mult pt aprecieri

subscriu la ce spun si colegii de mai sus... e de pe alta masina... nu are nici o treaba cu restul

prelungirea spate e facuta pentru acest model,nu e adaptata...e adevarat k modelul,matrita am mai vzt si eu p alte masini Ex:golf

mie imi place cum vine,poate nici pozele nu sunt tocmai reusite..am sa revin cu unele noi knd mai sta ploaia :)

Link către comentariu
SALUT!Sunt nou pe aici,si m'am hotarat sa imi prezint si eu jucaria :blah_:

...

Sper k nu am gresit cu nimic,sunt incepator si mai am d invatat s postez ,sa lucrez cu site'ul.

Astept critici,aprecieri si idei:D

Aprecieri de la mine ! Arata belea ...

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum, cum au spus si colegii mei parca mi se pare prea radical kit-ul pt: bara fata-spate , praguri . Acum , important e sa-ti placa tie.

Culoarea o prinde foarte bine ,la fele si pleoapele si eleronul discret.Parca ar merge jante mai mari, desi cele care le ai sunt OEM.

Sa te bucuri de ea .

Link către comentariu
Bine ai venit pe forum, cum au spus si colegii mei parca mi se pare prea radical kit-ul pt: bara fata-spate , praguri . Acum , important e sa-ti placa tie.

Culoarea o prinde foarte bine ,la fele si pleoapele si eleronul discret.Parca ar merge jante mai mari, desi cele care le ai sunt OEM.

Sa te bucuri de ea .

Nu renunt la jante pt k sunt sunt rezistente,am cauciucuri 235/45/17,care ma ajuta f mult,sta bine in viraje.

Dk vroiam o masina stock nu ii mai puneam kit-ul,nu mai faceam modificari...dk eram vreun cocalar ii puneam si semnul nike p luneta si era toata treaba buna.dar parerea mea ca ceea ce am fct a fost in limita bunului simt:D...

Link către comentariu

Prelungirile alea de spoilere sunt exact de la rieger sau sunt copii...parerea mea e ca cea de spate trebuia mult mai sus ridicata sa vina bine( arata ca o bara pusa invers)

Masina tipa dupa niste roti mai in afara si dupa o suspensie sport.

Nu se poate sa pui praguri si spoilere si sa lasi masina cu jantele bagate in interior. Ori te apuci de o treaba si o duci pana la capat ori nu te mai apuci.

Parerea mea e ca masina nu e terminata si atunci merge :D bafta!

Link către comentariu
Prelungirile alea de spoilere sunt exact de la rieger sau sunt copii...parerea mea e ca cea de spate trebuia mult mai sus ridicata sa vina bine( arata ca o bara pusa invers)

Masina tipa dupa niste roti mai in afara si dupa o suspensie sport.

Nu se poate sa pui praguri si spoilere si sa lasi masina cu jantele bagate in interior. Ori te apuci de o treaba si o duci pana la capat ori nu te mai apuci.

Parerea mea e ca masina nu e terminata si atunci merge :P bafta!

De cand am postat prima data am spus ca masina mai are de suferit:)),nu e gata baieti.mai urmeaza si alte modificari dar in timp.

Prelungirile sunt chiar rieger:P http://www.tuningmag.net/?name=volkswagen-...r-rieger-tuning

Link către comentariu

E frumos Passatul.

O suspensie joasa, ar ajuta mult la aspect (la aspect, nu si la confort :vaidecapulmeu: )

Sa-l conduci cu placere!

Link către comentariu

Cu o suspensie scapi de aspectul de jante mici. Fa pasul asta si dupa te mai gandesti la 18" daca esti tot nemultumit

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!