Jump to content

VW Golf MK5 GTI DSG

Livyu18CT

Postare recomandată

proiectorul nu are nimic, de fapt un paianjen si-a facut panza acolo :blah:

se va remedia :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 2 months later...

E o placere (din ce in ce mai rara) sa vezi un GTI "original" nu interpretari ale diversilor posesori asupra fenomenului GTI :). Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Felicitari si din partea mea.

O masina deosebita in totalitate...cu cat mai OEM si fara prea mult tuning vizual cu atat mai unica si frumoasa in felul ei.

Dupa parerea mea MK5 GTI si MK6 GTI sunt cele mai frumoase masini care exista. Sper ca intr-o buna zi sa-mi scrie si mie cineva inapoi acelasi lucru.

Pana atunci ma delectez cu pozele colegilor de forum.

1000000000 de km la toti.

RESPECT GTI

Link către comentariu

Multumesc frumos tuturor pentru urari

Si eu sunt de parere ca GTI-ul arata exceptional stock si de aceea nu a suferit nici o modificare.

:icon_thumright:

Link către comentariu

salutare,

weekendu acesta... ghinion :angry: ies din real si surpriza, usa spate stanga zgriata de un carucior cred :angry:

plec de la real injurand de mama focului si mai dau si intr-o groapa mai maricica. rezultatul... galma. partea buna e ca impactul a fost pe spiţ

Link către comentariu

Imi pare rau sa ne dai vestile astea. Ce anvelope ai...mai exact ce indice de incarcare au?

Link către comentariu

anvelopele sunt fulda si indicele de incarcare este de "92", cel de viteza "Y" :somnmare:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!