Jump to content

VW Polo Mk4 (6N) 1.3CL

Iuliannj

Postare recomandată

In primul rand salutare tuturor!

De curand am achizitionat acest Polo 6n mai exact acum 5luni desi de`abia acum este a mea si in acte. Am postat masina mea aici sperand ca ma veti ajuta cu ideii,parareri,sfaturi privind aspectul...orice este binevenit chiar si obiectii :P .Va multumesc!

Iar acum sa va zic cate ceva despre modificarile intervenite intre timp:

-modificat toba,sudat capat de finala sport

-jante pe 13" aliaj SportLine (Made in Italy) atat stiu despre ele.

-semnalizari faruri clare (Dectane)

si cam atat pentru moment...de indata ce mai am ceva noutati voi posta.Pana atunci astept parerile voastre. Salut! :))

Modificat de Iuliannj
Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Sa o folosesti sanatos !

De curiozitate ce euro a iesit ? Poti pune o poza cu motorul ? Sunt curios :P

Link către comentariu
Frumoasa masinuta. Sa o folosesti sanatos !

De curiozitate ce euro a iesit ? Poti pune o poza cu motorul ? Sunt curios :)

Salut, multumesc de apreciere :) .Referitor la euro a iesit Euro2 iar cu poze voi reveni cat de curand,oricum are motor asemanator ca la Golf3 :D. Salutari!

Link către comentariu

Draguta masinuta!Si eu am cautat mult un astfel de model si nu am gasit (e drept as fi vrut pe motorina).

Multi Km fara reparatii!

Link către comentariu
Draguta masinuta!Si eu am cautat mult un astfel de model si nu am gasit (e drept as fi vrut pe motorina).

Multi Km fara reparatii!

Multam :(,initial si eu am vrut pe motorina dar am avut inainte de asta un Golf 2 pe motorina si mi`a mancat zilele iarna trecuta...de asta am luat pe benzina :P

Bafta!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

putin ajutor va rog....cum pot edita topicu?...am gresit referitor la ''MK4'' si vreau sa adaug din nou pozele,cine ma ajuta?. Multumesc anticipat!

Modificat de Iuliannj
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!