Jump to content

cum a ajuns fiecare sa aiba masina din dotare ?

G60
 Share

Postare recomandată

...iar mie discul de ambreiaj m-a lasat brusc (nu stiu exact momentul), tot ce stiu este ca intr-o zi din 2006, am mers la servici ca in fiecare dimineata, am parcat masina, si cand am terminat programul si am incercat sa plec nu mai cupla... am fortat-o putin si a luat-o... iar dupa 2-3 km m-a lasat de tot... si am adus-o remorcata vreo 14 km pana in parcarea blocului... iar apoi, tot remorcata, am dus-o 75 km pana la un garaj al unui prieten, unde m-am apucat eu de ea si am reparat-o. Acum nu mai am probleme la ea (in afara de cele prezentate mai sus). Ma refer la G II-ul din '87.

Intre timp am intrat in posesia noii masini, un G III, cel din semnatura. Este intr-o stare perfecta de functionare, si sunt multumit de el. E un salt imens de la G II la G III, dupa parerea mea, mai ales ca aveam 1.6 D si acum am 1.9 TDI. Sper sa nu o neglijez nici pe cea veche, si sa reusesc sa-i remediez problemele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristianionut

7

• armando

4

• Viorel C

3

• iZOTOPE

3

Iti urez citi mai multi kilometri fara probleme cu ambele masini si evident fara intilniri cu un politist ca e pericol.(Am intilnit radar in bucuresti zona ciurel noaptea la ora unu-deci atentie mare)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!