Jump to content

Golf v 1.9TDI Comfortline

Andrade

Postare recomandată

Salut All,

incep si eu sa postez cu achizitionarea unui SH Golf V an 2007 , motorizare TDI 1.9 105 cp , versiune Comfortline.

la un mic test cu el se comporta excelent. masina este un upgrade de la alt Golf v TDI 1.9 90 cp BRU, an 2005 , versiune baza Trendline. nu exista comparatie intre cele doua - ma refer la comfort, dotari si poate si consum. cei 15 cai in plus pentru masina mai noua se simt .

Model : Golf V Comfortline

Motor : 1.9 TDI 105 cp BXE

Cutie : manuala 5v

Culoare : Gri metalizat

Dotari: dublu climatronic, computer MaxiDot, volan/schimbator piele, comenzi volan, cotiera fata/spate, jante 16, cauciucuri NoName(uzate), pachet crom ,geamuri el fata/spate

Ce imi pare rau la masina este ca nu are proiectoare si trapa. Trapa era mai mult un moft al meu , probabil mai incolo regretam sa o am.

Poze voi posta in 2 zile cand masina va fi curata.

o zi buna

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!