Jump to content

Noua mea masina veche

1octav

Postare recomandată

E veche, e hartanita, interiorul este vechi si obosit... insa masina asta ingroapa multe multe masini mai noi, mai scumpe.

Daca voi vrea sa o vand vreodata, o sa o dau ca sa iau un Caravelle sau... un Multivan. Cine are duba, stie de ce!

post-50270-1287048688_thumb.jpg

post-50270-1287048693_thumb.jpg

post-50270-1287048700_thumb.jpg

post-50270-1287048795_thumb.jpg

post-50270-1287048799_thumb.jpg

Link către comentariu

Stiu masina asta de pe siteuri de cand era pusa la vanzare si sincer m-am bucurat cand am aflat ca a ajuns la un membru vwforum.Sunt sigur ca incet incet o vei aduce pe linia de plutire...

Succes si sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu
E veche, e hartanita, interiorul este vechi si obosit... insa masina asta ingroapa multe multe masini mai noi, mai scumpe.

Daca voi vrea sa o vand vreodata, o sa o dau ca sa iau un Caravelle sau... un Multivan. Cine are duba, stie de ce!

Buna!

Sa o stapanesti sanatos!

Ai o masina facuta pentru cel putin 30 de ani si nu din cele noi facute din peturi.

Sunt nou pe forum.

Am cumparat un T3 Caravelle din 1990 1.6 td.

unde pot gasi date de genul: cat ulei intra in motor,antigel ,cum se face aerisirea instalatiei de racire etc .

Link către comentariu

Foarte tare masinuta, iar pt varsta ei se tine bine. Mai trebuie cizelata un picut, dar in timp se fac toate! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! :)

Link către comentariu

Multumesc pentru gandurile bune. De cand am luat masina am tot schimbat la ea, pana la urma o sa fac din ea o masina "buna". Distributie si accesorii, pompa servo, articulatii, interior, urmeaza o inchidere centralizata functionala (acum merge doar cand are chef), schimbarea compresorului de AC, interiorul, ceva retusuri la caroserie, capace sau poate chiar jante, oglinzi incalzite... si 'om mai vedea. Am luat-o la 260.000 km si deja are 266.000 km. Eu banuiesc ca ceasul de kilometraj indica de fapt 1.266.000 km...

Link către comentariu

Eh cel mai important e ca nu ai rugina !

In rest la exterior nu trebuie mare lucru,decat : spoilerele vopsite, un set de capace, si niste folii pe toate geamurile .

Si te rog eu sa muti antena aia de pe oglinda daca se poate :)

Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos

Cunosc masina de pe un anunt de pe vremea cand o cautam si eu pe a mea.

Spor la upgrade-uri

Incet incet ma prinde si pe mine microbul

deja am in plan, interior nou, sistem de sunet nou inchidere centralizata vopsea noua si alte cateva maruntisuri .

Dubele sunt ca o boala

Din om normal faci proprietar de duba dar din proprietar de duba nu mai faci om normal inapoi. :eek:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!