Jump to content

vw Golf 1.6 Pink Floyd

cristio13

Postare recomandată

la multi ani si tie! frumoasa masina si ingrijita! Cauciucurile...heh, Dumnezeu sa primeasca! cu astfel de cauciucuri, poti merge linistit la pescuit pe mal la Mures! :))

toba aia minuscula, scoate ceva sunet, sau e silent?!

numa bine!

Link către comentariu

Toba-i OEM dar urmeaza una pe masura numai sa se mai incalzeasca afara sa o pot pune.Trebuie sa si gasesc una pe masura.Sa ai un an implinit si tu :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am schimbat limitatorul sau regulatorul de frinare dar va recomand dc aveti bani sa mergeti la un service sa vi-l schimbe ca-i lucru drakului asa de greu se desfac cele 2 suruburi cu care este prins.La al meu dupa vreo 1-2 ore de incalzit suruburile pe unul am reusit sa-l desfac dar pe al 2 lea nicicum.Am folosit vreo 4 burghie scumpe si bune dar parca surubul era facut din titan :( .Cumva am taiat limitatorul cu flexul dar sa rupt surubul in filetul de prindere al soclului pe care era fixat.Dupa 6 ore de chin cu un prieten si cu cunostinte de mecanica,nu amator am reusit sa-l scimb.Deci recomand servisul la cite burghie am stricat+curent+timp+nervi+frig+raceala+beri ;) tot acolo-i si fara chin.Sa va zic marca si pretul: ATE-Germany, 250 lei cu negocieri

post-35637-0-16258400-1300612549_thumb.j

Modificat de cristio13
Link către comentariu
  • 2 months later...

Schimbat discuri de frina fata ATE si placute frina.Frineaza mai bine :)

post-35637-0-24547500-1306835262_thumb.j

Link către comentariu

frumoasa si ingrijita masina..parca cere niste jante :)

sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute si km cat mai multi

Link către comentariu

Va multumesc,da arata bn si o ingrijesc mereu.Da,ai dreptate chiar caut ceva jante frumoase pe "16 ,ma gindesc la OZ sau WOLF RACE spitate,va salut

Link către comentariu
  • 4 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!