Jump to content

vw Golf 1.6 Pink Floyd

cristio13

Postare recomandată

Salutare colegi,un nou Golf din Germanica poposeste in Tg.Mures,este in stare prea buna pt anii ei.Am tinut mortis sa fie de la muma ei.

Deci: Golf 3-1.6 l -cod AEA-1995-75 cp-Pink Floyd-negru diamant

Dotari :

- Dublu airbag

- Alarma si inchidere centralizata cu cheie tip "briceag"

- Turela electrica ( ceea ce-mi place cel mai mult )

- Duze incalzite la spalator parbriz

- Radio cd Sony

Schimbat:

-Ulei motor-Aral 10x40

-Ulei cutie ceva nemtesc

-Lichid de frina Bosch

-Filtre: ulei+aer+polen

-Lampile de la nr (mufa +bec+sticla ca erau praf si nu ardea niciunul)

-Caucucuri de iarna Riken 185/60/R14 doua buc fata

Vopsit:

-Capac motor (era de aluminiu si nu arata perfect asa ca l-am facut negru sa fie in ton cu masina)

-Bara fata + spate

-Etrierii + tamburii

-Jantele + capacele

-Sigla fata (urmeaza ceea din spate)

Urmeaza :

- inmatricularea,"traiasca" Tariceanu,17.8 milioane cu depreciere,la RAR deja m-au taxat cu 10,7 mil. plus taxa talon si mai stiu eu ce mai urmeaza.Nr le am rezervate in garaj...

As dori sa o fac mai puternica,macar 100 cp,ce ma puteti sfatuii in afara de cip tuning,evacuare si filtru aer ca pe alea le stiu? ceva la motor ma refer...

post-35637-1286979893_thumb.jpg

post-35637-1286979909_thumb.jpg

post-35637-1286979921_thumb.jpg

post-35637-1286979936_thumb.jpg

post-35637-1286979965_thumb.jpg

post-35637-1286980082_thumb.jpg

post-35637-1286980170_thumb.jpg

post-35637-1286980177_thumb.jpg

post-35637-1286980304_thumb.jpg

Modificat de cristio13
Link către comentariu
Multi km fara evenimente neplacute.

Merci,sa speram.Si tie :))

Modificat de cristio13
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimnete neplacute.

Te sfatui sa iti iei alta care are motorul dorit, ca te ajunge prea mult ca sa o faci mai puternica iar la o vanzare mai tarziu nu iti mai scoti banii.

Eu am avut un golf 3 gti motor 2e cu 115 cp 8 valve. Consum putere este excelent, insa daca nu te uiti la consum ia vr6 ca e super cel de 190 cp.

Modificat de blordc
Link către comentariu
Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimnete neplacute.

Te sfatui sa iti iei alta care are motorul dorit, ca te ajunge prea mult ca sa o faci mai puternica iar la o vanzare mai tarziu nu iti mai scoti banii.

Eu am avut un golf 3 gti motor 2e cu 115 cp 8 valve. Consum putere este excelent, insa daca nu te uiti la consum ia vr6 ca e super cel de 190 cp.

Merci.Sau as putea schimba numai motorul,ar ajunge si 150 cai nu-mi trebuie vr6-le

Modificat de cristio13
Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos.Intradevar,trapa e belea. :D

Merci,da i-mi place mult...inca,pina nu vine zapada

Link către comentariu

Fromoasa masina, sa ai noroc la ia, prin resoftare sau cum ii mai spune, castigi 14CP si 15Nm, pretul se cam invarte in jur de 250Euro.

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos. cat de mult imi doresc si eu unul din nemtia :D

De curiozitate, cat te-a costat?

Modificat de cTL
Link către comentariu

exact ce spunea colegul....decit sa investesti in upgradare motor mai bine ia-ti din start unul mai puternic.eu am avut gti 8 valve 2e....m-am saturat repede ...acum am un vr6 2.8.mai mult nici nu visez.bafta cu ea.

Link către comentariu
Fromoasa masina, sa ai noroc la ia, prin resoftare sau cum ii mai spune, castigi 14CP si 15Nm, pretul se cam invarte in jur de 250Euro.

Merci.Prin resoftare stiam ca se mai cistiga ceva,nu eram sigur cit,dar la motor as umbla,macar tot un 15 cp sa mai scot.

Sa-l stapanesti sanatos. cat de mult imi doresc si eu unul din nemtia :D

De curiozitate, cat te-a costat?

Merci. 1400 euroi a fost in piata la noi,am avut noroc la cum arata, dar am mai cheltuit inca vreo 400 + ce mai urmeaza la un 2200-2400 ies cu ea.

exact ce spunea colegul....decit sa investesti in upgradare motor mai bine ia-ti din start unul mai puternic.eu am avut gti 8 valve 2e....m-am saturat repede ...acum am un vr6 2.8.mai mult nici nu visez.bafta cu ea.

Si aia-i drept,de banii aia mai bine i-mi iau un motor...

As dori sa o verific cu VagCom dc are cineva din Tg Mures,sa stiu o treaba

Modificat de cristio13
Link către comentariu

Nu scoti din resoftare 15cp. Mai mult de 5 nu cred ca scoti dintr-un aspirat. Si aia trasi de copite. O sa fie un rezultat mai mult psihologic, pe hartie nimic sesizabil :coffee_lol:. Arata foarte bine. Imi plac in mod deosebit scaunele personalizate si trapa :D

Link către comentariu
Nu scoti din resoftare 15cp. Mai mult de 5 nu cred ca scoti dintr-un aspirat. Si aia trasi de copite. O sa fie un rezultat mai mult psihologic, pe hartie nimic sesizabil :D. Arata foarte bine. Imi plac in mod deosebit scaunele personalizate si trapa :))

Dc nu scot nu fac nimik,adun banii si-mi iau un motor mai puternic,tot mai bine ies. Si mie i-mi place mult interiorul si mai ales trapa :D

Am uitat sa mai specific ca avea 189.800 km la bord si un singur proprietar in Germania,ceea ce-i bine si se vede.Are ceva zgirieturi si lovituri de la pietre dar se rezolva

Modificat de cristio13
Link către comentariu

Daca ai luat masina din germania atunci sti sigur k a mers pe drumuri bune. arata bine la "ani ei" :P. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere :icon_thumright:

Link către comentariu
Daca ai luat masina din germania atunci sti sigur k a mers pe drumuri bune. arata bine la "ani ei" :P. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere :icon_thumright:

Am luat-o de aici dar a fost adusa de 2 zile din Germania,merci la fel

Link către comentariu

Buna la pret, si la cum arata merita fiecare banut. Nemtii astia, au grija de ele. Am un prieten tot cu un golf 3 adus, in interior zici ca e nou peste tot, arata mai bine ca golful meu 4.

Link către comentariu

Va multumesc la toti,mai mare grija am de ea decit de mine :vaidecapulmeu:

In realitate arata si mai bine,respect pe nemti

Modificat de cristio13
Link către comentariu

daca mai vrei caluti punei un chip tuning o toba sport cap coada un filtru de aer bun....si masinuta urela dupa niste jante . bafta cu masina in continuare

Link către comentariu
daca mai vrei caluti punei un chip tuning o toba sport cap coada un filtru de aer bun....si masinuta urela dupa niste jante . bafta cu masina in continuare

Merci,dar aste le-am stiut si eu,ceva la motor sa fac,sa mai cistig ceva caluti m-ar interesa

Link către comentariu

Frumoasa masina! Din poze se vede ca ai foarte mare grija de ea! Este foarte ingrijita si curata! Drumuri bune si numa bine!

Link către comentariu
Frumoasa masina! Din poze se vede ca ai foarte mare grija de ea! Este foarte ingrijita si curata! Drumuri bune si numa bine!

Merci frumos si al tau este super :biggrin:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Poze de sezon :frigbaitata: Cu asa cauciucuri mai mare dragul sa conduci :)

post-35637-0-02176500-1293536615_thumb.j

post-35637-0-72165600-1293536720_thumb.j

post-35637-0-92699400-1293536733_thumb.j

post-35637-0-40145600-1293536748_thumb.j

post-35637-0-44616900-1293536761_thumb.j

post-35637-0-54403300-1293536782_thumb.j

Modificat de cristio13
Link către comentariu

La Multi Ani tuturor colegilor!!! :sbine: :beer:

Modificat de cristio13
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!