Jump to content

Golf IV blau&schwarz

973MAK

Postare recomandată

poate ne rasfeti si pe noi cu ceva poze cu interiorul.. pe afara masina arata ft bine, parerea mea e ca trebuia capota ori vopsita integral negru ori lasata culoarea masinii.

Link către comentariu
poate ne rasfeti si pe noi cu ceva poze cu interiorul.. pe afara masina arata ft bine, parerea mea e ca trebuia capota ori vopsita integral negru ori lasata culoarea masinii.

As vrea sa vopsesc toata capota neagra dar nu stiu daca trebuie sa modific culoarea in talon.

Link către comentariu

frumoasa masina . din cate vad este varianta edition . sa o conduci cu placere !

mai bn lasai capota albastra . daca ai foliato mai bn scoti folia .

daca vopsesti capota normal ar trebui sa treci in certificat dar uneori se mai trece cu vederea

Link către comentariu

Referitor la schimbarea culorii in talon, daca masina nu depaseste 30% din suprafata totala a culorii stock nu trebuie sa mergi la R.a.r. Cunosc persoane care aveau capota, plafon si haion spate facute in carbon si n-au avut niciodata probleme de genul asta.

Masina este foarte draguta, iar ca si recomandari ar fi sa colantezi stalpii in negru ca sa para ca are continuitate folia de pe geamuri, un Bad Boy Look care la Golf 4 mi se pare ca arata cel mai bine, o grila fara emblema, faruri cu interior negru si sa vopsesti in culoarea caroseriei bandourile si lista poate continua cu modificari finute si de bun gust.

Spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente.

Link către comentariu

eu sunt curios daca te opreste politia pe strada, sta cu ruleta in mana sa faca calculul sa vada daca procentul e depasit??? :)

Link către comentariu
eu sunt curios daca te opreste politia pe strada, sta cu ruleta in mana sa faca calculul sa vada daca procentul e depasit??? :)

Chiar asa!Cum calculeaza?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
As vrea sa vopsesc toata capota neagra dar nu stiu daca trebuie sa modific culoarea in talon.

As vrea sa te rog sa-mi spui si mie cum ti-ai dat seama ca este varianta edition (ce are sau nu in plus fata de celelalte variante).

Multumesc!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!