Jump to content

Skoda Fabia RSline

c_cipy007

Postare recomandată

Arata foarte frumos oricum, si pe deasupra este si util suportul.Bafta in continuare si mult succes in ceea ce iti propui sa faci in continuare.

Nu stii daca se potiveste acest suport si pe skoda octavia tour?Mersi mult

Link către comentariu
  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c_cipy007

174

• bebeko

18

• undan

11

• B0gdy-

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Problema nu e ca ai colantat prea mult bej, problema e ca arata oribil colantul ala cum e lipit :sly:

Link către comentariu

Interesant. Poti pune o poza cu ele curate? Unde le-ai facut? Ma intereseaza si pe mine sa le fac asa.

Link către comentariu

Arata mai bine decat stock si muult mai bine decat inainte cu colant. Foarte frumos! Ma bate si pe mine gandul...ori negru lucios ori argintiu...

Pune o poza si cu restul. Pe consola centrala ce piese vopsesti?

Link către comentariu

Pentru moment consola centrala ramane OEM adica negru mat, urmeaza la interior si o cotiera bej de Golf 4

post-77256-0-04518100-1327728925_thumb.j

Link către comentariu

Majoritatea modificarilor imi plac foarte mult, ce mi-a atras atentia e faptul ca ai ales sa schimbi suspensiile de 2ori, din cate am inteles ambele au fost de la Ta-technix, insa dupa a 2a schimbare ai spus ca esti mult mai multumit. Ce diferenta a fost intre cele 2 telescoape ? Intreb pentru ca ma tenteaza si pe mine o astfel de modificare...

Succes in continuare.

Link către comentariu

Ms la fel undan, prima suspensie nu a fost Ta-Technix era ceva no name sau nu mi-am dat eu seama ce era, dar era mult mai rigida fata de acuma si in combinatie cu bara de rigidizare e mult mai bine, sper ca anul asta sa imi pun si pe spate o bara de rigidizare tot de la Forge motorsport

post-77256-0-84449800-1328419942_thumb.j

Link către comentariu

Am inteles. Pe fata ai pus bara rigidizare/stabilizare, doar in partea superioara, nu ? Am vazut ca se mai pun si la partea inferioara

post-90737-0-17529500-1328424093_thumb.j

Link către comentariu

Da, sus am pus bara de rigidizare si jos am bara de stabilizare, care si ea la randul ei se poate schimb cu alta mai racing dar nu merita investitia

Link către comentariu

Pai daca nu te apuci de raliuri prin oras, nu merita, asa zic si eu. Aceste bare vin la set sau se cumpara separat ? Scuze ca te bombardez cu atatea intrebari, vreau sa-mi fac si eu un plan de viitor, tinand cont de faptul ca uzura suspensiilor este peste 60%, ma gandesc sa le schimb cu unele sport, sa mai cobor masina cu vreo 3 cm :)

Link către comentariu

Nu-i problema iti raspund la orice intrebare, barele de rigidizare se cumpara separat

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi am primit plafoniera de Superb(passat W8) si cotiera de Golf 4, in curand le si montez.

post-77256-0-42996800-1329834443_thumb.j

post-77256-0-51777900-1329834453_thumb.j

post-77256-0-12139700-1329834466_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am primit mufa si cablurile pentru a instala plafoniera sper ca sambata sa am timp sa o montez

post-77256-0-72453000-1330611208_thumb.j

Link către comentariu

Da alta viata chiar aveam nevoie la cati km fac eu lunar aprox 1500...

Link către comentariu

Cam asa fac si eu. Problema e ca se uzeaza materialul asta in timp, la mine deja se observa uzura si ma gandesc sa imbrac in piele partea textila.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!