Jump to content

Skoda Fabia RSline

c_cipy007

Postare recomandată

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c_cipy007

174

• bebeko

18

• undan

11

• B0gdy-

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Incredibil cat de bine arata. Superba! :icon_thumright:

Felicitari.

Sa o conduci cu placere!

Link către comentariu

ieri am montat suspensia reglabila noua(Ta-Tehnix) si sunt multumit de ea e mult mai confortabila fata de ce aveam inainte.Urmeaza jante RS pe 17" sa dea bine cu suspensia

post-77256-0-12999800-1299647890_thumb.j

Link către comentariu

Super jantele! Si modificarile recente la fel(schimbator, volan, faruri)

Insa am si eu o intrebare: de ce 5 jante? te dadeau banii afara din casa? Oricum cea de rezerva nu are rost s-o tii de aliaj...si pe 17 :blah_:

Eleronul ala urat de pe haion l-ai dat jos? Mai pune si tu poze cu exterior +interior. Se anunta vremea buna, deci ar merge un shooting.

S-auzim de bine!

Link către comentariu

Foarte faine jantele, sunt cele de Octavia 1 RS, daca nu ma insel ? Si eu imi caut jante zilele astea, dar ceva ultra-light. Nu ti-e teama ca masina o sa se miste mult mai greu cu ele ? De fapt, daca schimbi motorul cu 1,8 T nu cred sa fie o problema :D

Link către comentariu

imi place ca din tuning o aduci incet incet la original ... e frumoasa masinuta

Link către comentariu

Oau. O sa dea foarte bine jantele. Dar am si eu o intrebare. Cum te descurci cu omologarea lor?

Link către comentariu

de azi Fabia a scapat de eleronul inferior si de stopurile Hellaspots voi pune stopuri de facelift complet rosii

Link către comentariu

Arata mult mai bine stopurile oringinale. Mie personal, imi plac mai mult decat cele de facelift.

Masina arata ft bine, spor la treaba :icon_thumright:

Link către comentariu

din pacate pentru moment masina va sta mai mult in garaj, mi s-a dus caseta de directie pana nu gasesc pe cineva sa mi-o reconditioneze in Timisoara sau impejurimi :(

Link către comentariu

Nasoala intamplare, dar stai linistit ca se repara. Cauta pe internet si vezi ca sunt unii care reconditioneaza casete la Sighisoara, costa 500 lei, dau si ceva garantie, este cel mai ieftin si pana acum am 2 prieteni carora le-am recomandat sa trimita casetele de directie la ei la reconditionat si merg fara nici o problema.(sper sa nu se considere publicitate, dar baietii aia stiu ce fac, iar daca nu te descurci sa gasesti nr de telefon da-mi un pm si il caut si ti-l dau eu ;) Pacat de cele intamplate tocmai acum cand a venit caldura si trebuia sa scoti masinuta la plimbare :(

Link către comentariu
  • 2 months later...

ieri am reusit sa o pun la linie suspensia acuma urmeaza sa-i fac ITP saptamana viitoare si cand ma intorc din concediu pun jantele pe 17" de RS+revopsire integrala RSblue (pe casco).In curand voi avea 160.000 cu Fabiutza asa ca urmeaza schimbul de ulei si filtre :icon_cool:

Link către comentariu

pentru moment am renuntat din lipsa de finante dar probabil in 2012 o sa fac transplantul, important e anul asta sa o vopsesc cat mai am casco :icon_cool:

Modificat de c_cipy007
Link către comentariu

Oau. O sa dea foarte bine jantele. Dar am si eu o intrebare. Cum te descurci cu omologarea lor?

O sa merg la reprezentanta si ei o sa-mi dea o hartie cu care o sa merg la RAR sa mi le omologheze

Link către comentariu

cateva poze cu Fabia RSblue a mea din toamna va avea aceiasi culoare abia astept :Driver:

post-77256-0-30043000-1308511220_thumb.j

post-77256-0-41587600-1308511229_thumb.j

post-77256-0-17376000-1308511241_thumb.j

post-77256-0-20478100-1308511253_thumb.j

Modificat de c_cipy007
Link către comentariu

Foarte frumoasa culoare. Am vazut si eu sapt. trecuta o fabia normala cu o culoare ca asta sau parca o idee mai deschisa dar pot sa zic arata supper. :icon_thumright:

Link către comentariu

in curand sistem complet de spalare a farurilor xenon OEM :Driver: sa fie ca la Germania :lol:

Link către comentariu

how much $? Face ceva chestia asta sau e de fita?Intreb pt ca nu am avut niciodata asa ceva.

Link către comentariu

la noi in tara e ceva necesar iar in alte tari mai civilizate si cu mai putin praf e obligatoriu sa ai spalatoare la faruri cu xenon.Uite si pretul pieselor necesare:

Pompa spalatoare faruri - 48,46 RON fara TVA (60,09 ron cu TVA)

Vas stropgel 4,5 litri - 125,56 RON fara TVA (155,69 ron cu TVA)

Stropitor far stg - 154,57 RON fara TVA (191,66 ron cu TVA)

Stropitor far dr - 154,57 RON fara TVA (191,66 ron cu TVA)

duze spalator stg - 15,50 RON fara TVA (19,22 ron cu TVA)

duze spalator dr - 15,50 RON fara TVA (19,22 ron cu TVA)

Capac spalator stg bara fata - 17.50 RON fara TVA (21,07 ron cu TVA)

Capac spalator dr bara fata - 17,50 RON fara TVA (21,07 ron cu TVA)

TOTAL = 679,68 RON

Furtunele de legatura sunt moca si cam asta e toata cheltuiala.

Link către comentariu

arata super bine masinuca :D . pare nervoasa . la mai mare si bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!