Jump to content

Skoda Fabia RSline

c_cipy007

Postare recomandată

Superba masina, imi plac mult stopurile, desi cam toti coleci sunt contra. Este o masina facuta cu gust, sunt masini la care nu le sta bine modificate, dar la a ta, tuning-ul ii vine ca o manusa . Felicitari!

Link către comentariu
  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c_cipy007

174

• bebeko

18

• undan

11

• B0gdy-

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

da stiu Bebeko dar o sa incerc sa il modific un pic mai am partea cu vitezele de la cel original de pe masina si poate il fac schimbarea

Link către comentariu

In mod normal se poate schimba placuta pe care sunt inscriptionate vitezele. Chiar este trecuta si ca piesa de schimb.

Daca nu vrei neaparat piele perforata, exista si cu piele normala. Acum, depinde cum ai si manerul de la frana de mana :)

P.S. la un cip te-ai gandit ?

Modificat de bebeko
Link către comentariu

manerul si volanul sunt tot din piele perforata iar schimbatorul da bine sa fie la fel :icon_cheesygrin: , cu cipul nu stiu cati cai s-ar castiga nu prea multi

Modificat de c_cipy007
Link către comentariu

Nu numarul de cai obtinuti este important la un motor mic si aspirat, ci senzatia pe care o obtii :)

Vezi ca am scris pe un topic din aria Fabia 2, impresiile dupa cip chiar si la htp.

Modificat de bebeko
Link către comentariu

cossminel din pacate nu il mai am pe cel original care arata nasol cand am cumparat masina si a trebuit sa improvizez ceva dar s-a facut si el fff urat de aia m-a intorc cu schimbatorul de RS la OEM iata si poza :vaidecapulmeu:

post-77256-0-53208100-1296541330_thumb.j

Link către comentariu

Lipseste butonul de la frana de mana :) Recomand unul nichelat ca sa se potriveasca mai bine cu restul interiorului. Eu mi-am facut unul la strung din inox.

Link către comentariu

Nu cred ca merita sa te chinui sa iti faci butonul cromat la strung si metalic datorita faptului ca un buton nou si cu capul cromat costa doar 23 lei, cel putin la mine la masina ca doar ce am reusit sa imi fac timp weekendul trecut sa schimb butonul ala, ca stateam cu el nou in torpedou de aprope 4 luni, in schimb e ceva de munca, cel putin la mine cam o ora a durat toata treaba ca a implicat demontarea consolei centrale si a cotierei, iar din cate vad in poze manerul de la frana de mana cred ca este acelasi cu ala de Golf4, Leon/Toledo1m.

Foarte bine aranjata mititica, pacat ca nu are o motorizare mai competenta, spor la modificat si cat mai multi km fara evenimente.

Link către comentariu

Lipseste butonul de la frana de mana :) Recomand unul nichelat ca sa se potriveasca mai bine cu restul interiorului. Eu mi-am facut unul la strung din inox.

am unul nichelat dar am tot uitat sa-l pun il tin in torpedou :somnmare:

Link către comentariu

Auras, cred ca faci o confuzie: butonul de care vorbesc eu nu se gaseste ca si reper separat. Sau cel putin nu am gasit eu la reprezentanta Skoda in Cluj. Si, nu este nevoie de desfacut nicio consola centrala, cotiera, etc. Este doar plug and play :))

Link către comentariu

@bebeko-nu te contrazic, dar la masina mea inca de cand am luat-o aveam butonul lipsa ca la colegul de mai sus, am comandat un buton separat si a venit cu tot cu tija care actioneaza frana de mana, iar din ce m-am tot uitat eu pe acolo nu merge desfacut ca e turnat-lipit, iar ca sa il schimb a trebuit sa demontez inclusiv bratul metalic de la frana de mana, ca se scoate prin capat, are si o siguranta, un fel de catel metalic, poate tu ai vreun capac care se monteaza peste butonul negru de plastic, dar la mine lipsea fizic. Asteptam sa schimbe Cipy butonul si sa ne zica cum a fost, sau macar sa vedem daca el are butonul cu tot cu tija aia care vine pe interiorul metalic al franei de mana.

Link către comentariu

Si la mine la fel. Doar am tras de buton si a iesit afara. Daca ai schimbat cu tot cu tija atunci da, cam ai de lucru :)

Link către comentariu

inainte de a monta schimbatorul nou m-am gandit sa-l scurtez un pic cam asa ar arata ->

post-77256-0-58610600-1297104274_thumb.j

Link către comentariu

Eu zic ca ar trebui sa intrebi si de scaunele alea de pe vRS daca tot vrei sa faci o treaba ;)

Link către comentariu

o poza de interior aproape finalizat mai unele retusuri :yahoorelief: saptamana viitoare pun farurile si ma apuc de motor de fapt de un transplant de pe Octavia rs (probabil 1,8 T 180cp stock) :yahoodaydreaming:

post-77256-0-67367400-1298120286_thumb.j

post-77256-0-26543900-1298120297_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!