Jump to content

Skoda Fabia RSline

c_cipy007

Postare recomandată

Frumoasa dar parca nu au ce cauta etrierii rosii pe culoarea asta,

Stiu ca skoda ii are verzi sau rosii pe varianta rs dar la tine cred ca merg culoarea masinii mai bine decat rosii.

Este?

Link către comentariu
  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c_cipy007

174

• bebeko

18

• undan

11

• B0gdy-

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

va multumesc tuturor pentru aprecieri si pentru critici pentru ca stiu ca sunt constructive :icon_thumright: de la primavara o sa am timp sa ma ocup de ea in amanunt si o sa retusez pe la ea, am in plan sa o vopsesc integral albastru RS(pe casco) , schimbat evacuare, discuri si etrieri Brembo si altele doar sa fie banet :Computer:

Link către comentariu

frumoasa masina, am vazut-o de cateva ori prin oras, iese in evidenta prin tunningul facut cu bun simt,si mai ales culoarea care e preferata mea, s-o plimbi cu placere si drumuri bune

PS: puneti stiker vwforum sa ne cunoastem in trafic:P

Link către comentariu

Nu inteleg ce va place sa va laudati cu viteza atinsa? ce-i asa mare chestie ca ai mers cu 200, trebuie sa ne minunam...

E prea incarcata masina - stopurile nu imi plac, erau mai frumoase astea atasate; nu inteleg de ce nu faci oglinzile in culoarea caroseriei, arata mult mai bine si mai elegant, ar merge niste anvelope vredestein sau ceva yokohama daca tot i-ai modificat suspensia.

bafta.

Viteza maxim atinsa nu e mare lucru intradevar pt un motor mare,insa pt 1.4 cu 101 ponei ,e ceva.

Si daca omu' se mandreste cu masina lui,cu performantele motorasului,ce avem noi cu el???

Stopurile astea mie chiar imi plac,ii schimba radical spatele masinii...ce ai pus tu in poza sunt banale

Eleronul si busonul rezervorului nu-mi plac

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

multumesc pt grila aia , esti un dulce :lol:

macar puteai sa mi ca nu mi o mai dai sa nu te mai sun/caut pe mess ca disperatu'....nu i bai am facut rost pana la urma

Link către comentariu

Fabia a primit un cadou de sarbatori... un cd player Symphony pentru un look OEM interior, poze marti dupa montaj :frigbaitata:

post-77256-0-47309400-1290883512_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

la interior voi merge pe varianta OEM RS adica:

volan + airbag RS piele perforata

schimbator viteze RS piele perforata

acop frana de mana RS piele perforata(care este deja pe masina)

cd player Symphony aflat deja in masina :frigbaitata:

post-77256-0-51792000-1292308783_thumb.j

post-77256-0-02105000-1292308804_thumb.j

post-77256-0-36878800-1292308826_thumb.j

Link către comentariu

sincer,imi place masina,si asa la o prima vedere chiar nu pare incarcata.in afara unuia dintre eleroane.oricum are lucruri calitative,nu vrajeli nasparlii de targ vitan.

per total se incadreaza bine,iar stopurile,depinde de gustul fiecaruia,dar cel mai mult trebuie sa ii placa proprietarului.

brgds

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

azi am reusit sa schimb vasul de spalator parbriz,aparatoarea de noroi fata stanga si scutul de motor toate au fost deteriorate din cauza unui caine comunitar de pe drumul Lugoj-Caransebes urmeaza deblocarea cdplayerului, schimbarea suspensiei si a volanului cu unul de RS proaspat achizitionat :Driver:

Link către comentariu

nu am pus de 5litri ca nu intentionez sa-mi pun spalator de faruri am pus in loc de xenon aftermarket becuri philips vision plus si e chiar ok :icon_thumright:

Link către comentariu

Ai cumparat volan de Fabia 1 RS ? Sa-l stapanesti sanatos ! Cat te-a ajuns ? Mie imi place mult cel de Octavia 2 RS, arata mai bine, mai modern. Nu sunt 100% sigur ca merge pe Fabia, trebuie sa mai studiez.

post-54422-0-08955300-1294839538_thumb.j

Link către comentariu

Mersi Plumber, volanul a fost 250 de euro sh cred ca merge si ala de Octavia 2 dar trebuie facute modificari

Modificat de c_cipy007
Link către comentariu

Nu pentru spalator de faruri era util vasul de 5 litri ci ca sa nu mai umblii cu alta sticla de rezerva prin portbagaj :) Oricum, asta e.

Link către comentariu

da ai dreptate Bebeko dar implica cateva modificari si nu am vrut sa ma complic am tot timpul o sticla de 1 litru cu lichid de parbriz in portbagaj :Driver:

Link către comentariu

Modificarile constau doar in astuparea unei gauri suplimentare, care de fapt era de la senzor. Vezi ca in aria Fabia 1 este un topic unde am pus un link cu poze despre cum se poate face operatiunea. Asta ca sa te mai oftici putin ... :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!