Jump to content

Skoda Fabia RSline

c_cipy007

Postare recomandată

S-au montat si distantierele spate de 2 cm/roata, arata altfel acuma, cateva poze ...

post-77256-0-81485600-1366741166_thumb.j

post-77256-0-74827500-1366741181_thumb.j

post-77256-0-20497200-1366741193_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c_cipy007

174

• bebeko

18

• undan

11

• B0gdy-

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo, foarte frumoasa. In urma acestor modificari, cu ce piese stock ai ramas ?

Link către comentariu

Cred ca e mai simplu sa pui tu cand ai timp o lista cu toate piesele. M-ar interesa cotiera, faruri, ce jante ai avut pe 14, ornamente cromate prin interior..

Link către comentariu

incearca sa elimini acel suport negru de pe bara fata pe care vine prins numarul . cred ca va arata mai bine...

Link către comentariu

@Andreianu: cotiera o am in masina, farurile pe care le-am avut inainte nu le vand, sunt de rezerva, jantele pe 14" sunt de iarna iar la interior nu am mai nimic

@Radu_Alecs: suportul de numar o sa-l las asa cum, vreau sa ramana cat mai OEM posibil

Link către comentariu

nu intotdeauna tot ce e oem arata si bine. era doar o ideea pe care ti-am dat-o . daca iti va place o adopti daca nu, nu... oricum masina imi place ca e modificata cu gust dar parca prea mult contrast negru-albastru. bafta

Link către comentariu

Mie mi se pare ca arata f bn asa cu suportul de nr, cu toate ca nu sunt adeptul suporturilor de numere (nici pe masina mea nu am). Dar la a ta chiar are noima si merge bine!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Azi Fabiuta a trecut de 190.000 de km si i-am facut schimbul de ulei+filtre

post-77256-0-22891000-1369246059_thumb.j

Link către comentariu

Am revenit la 5 viteze ca mergeam prea tare  yahoolaughing.gif

post-77256-0-16174800-1369401079_thumb.j

post-77256-0-39673900-1369401087_thumb.j

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

:biggrin:

prima data am cand am vazut am ramas masca: fabia 1.4 16v 6 trepte? :biggrin:

foarte frumoasa masina, inca o data iti spun!

jantele alea sunt mortale, mai ales in culoarea pe care ai ales-o!

FELICITARI!

Link către comentariu

Pune si tu mai multe poze cu interiorul daca ai.

Link către comentariu

Nu te încurca suportul de pahare atunci cand schimbi treptele? Si eu am avut pe skoda si ii tot schimbam locul, ba deasupra mp3-ului ba sub el dar tot mă încurca indiferent de poziționarea lui. Frumoasa masina ai, imi place mult de tot cum arată. Imi amintește de RS-ul meu.

Si intradevar cum zicea si colegu' baga niște poze de interior. Sănătate si kilometrii fara număr.

Link către comentariu

Nu e incomod suportul pus acolo, oricum e doar pentru conserva de guma turbo, poze cu interiorul in curand dupa ce o sa curat tapiteria pentru ca interiorul crem e pretentios

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

@undan: Aral HighTronic 5W40 ii pun, inca nu papa gram de ulei motorul asa ca raman la uleiul asta

Saptamana viitoare Fabiuta intra in service: schimbat bucse brate
fata+amortizoare spate, schimbat distributia si la final ITP-ul dupa
care urmeaza vacanta pana in septembrie (cu peste 5000 de km de parcurs
cu masinuta)

Link către comentariu

Dar ai avut grija de motor nu gluma, la 190k sa nu-ti pape ulei e lucru mare. Tine-o tot asa.

Vacanta placuta. Pe unde ai drumuri, prin patrie sau afara, sau si si ? :)

Link către comentariu

Mersi, am incercat sa am cat mai mare grija de ea, o sa plec in vacanta in Italia 2 saptamani prin partea de nord dupa care un pic de plaja.

Link către comentariu

Salut

Foarte frumoasa fabia ta...te rog pune mai multe poze la interior, atat ziua cat si seara... Vreau sa vad cat efect fac ledurile de la plafoniera. Suportul de pahare e de Fabia? Nu gasesc nicaieri sa cumpar...

Link către comentariu

Salut Andutzel, ledurile de la plafoniera lumineaza zona cu schimbatorul de viteze, poze o sa-i fac in curand din pacate nu am avut timp sa-i curat tapiteria poate dupa ce ma intorc din prima parte a concediului pe la mijlocul lui iulie. Suportul de pahare e de Seat Arosa 2001 nou la reprezentanta e 150 ron si eu l-am luat cu 50 ron second hand aproape nou.

Azi am trecut cu brio ITP-ul si saptamana viitoare probabil urmeaza sa-i schimb distributia si sper ca pana la sfarsitul anului sa depasesc 200.000 de km in bord.

Modificat de c_cipy007
Link către comentariu

Salut, mersi ptr info... Dar cred ca raman la alegerea suportului original, ca sa pastrez si sertarul acolo...bine, acuma nici nu stiu cum vine exact in realitate. Inca o intrebare... La cd player se poate conecta atat magazie de cd-uri cat si subwoofer?

Ce planuri mai ai de viitor la Fabia ta?

Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu
  • 5 months later...

Chiar ai nevoie de asa ceva pe unde mergi tu? Masinuta arata super, iar chestia aia arata oribil. Am vazut-o pe destule masini, mai ales in vestul Europei si strica mult design-ul masinii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!