Jump to content

Hop si eu -Golf 3 - 1.9GTD

Focusdesign 1.9 GTD

Postare recomandată

Frumusica foc!Sa o stapanesti sanatos! Subscriu la ce au spus colegii, sa lasi doar abtibildul cu vwforum.ro (asta arata bine ;))

Link către comentariu
Focusdesign 1.9 GTD

Multumesc mult pentru aprecieri. octavia 4ever vezi ca scrie numele localitatii pe suportul de la numere :P Tu vad ca esti din Simleu. Am avut bunici acolo si rude. Si mai avem ceva comun :) imi plac la nebunie Octavia :) si eu visez la ea

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Frumoasa masina. Ai cateva elemente care mi le-as dori si eu pe masina mea, sper sa ajunga intr-o zi ca a ta. Spor in continuare in ceea ce faci.

Link către comentariu
Focusdesign 1.9 GTD

Multumesc nightrayder. Si masina ta arata foarte bine, si e de aceasi culoare ca si a mea ;)

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 8 months later...

Am si eu o intrebare poate imi da cineva un sfat . Am un vento 1.9 tdi dar nu fuge mai mult de 120km/h ! motorul ar mai vrea dar pare limitat ceva de genu . Precizez ca pana la 120' face ceva ..... nu are vlaga in el deloc . Sa fie din calculator ? Se potriveste unu de pe alt 1.9 tdi ? sunt pe cod ?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut,sustin spusele colegilor de mai sus,maina arata ff bine om si simpla,

As avea o intrebare,cu te intelegi cu ea?cum ruleaza as dori sa achizitionez si eu un g3 tdi,si as vrea sa stiu daca este zgomotoasa...eu stiu la interior toate plasticele alea...eu fiind obisnuit cu benzinare....in rest multi km fara incidente!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!