Jump to content

Hop si eu -Golf 3 - 1.9GTD

Focusdesign 1.9 GTD

Postare recomandată

Focusdesign 1.9 GTD

Salutare.

Imi cer mii de scuze ca am uitat o vreme de forum din diferite motive... Acum revin din nou cu prezentarea masinii.

Este un Golf 3 din 95

Varianta: GTD

Motor: 1900cmc, TD

Jante: aliaj 15"

Oglinzi electrice

2 airbaguri

Abs

320.000km rulati

Am adus de 2 ani in tara din Austria.

Cateva poze:

53572394.jpg

Uploaded with ImageShack.us

77308440.jpg

49123252.jpg

83904456.jpg

11169975.jpg

Modificat de Focusdesign 1.9 GTD
Link către comentariu

Frumoasa , multi km fara probleme .

Posteaza si cateva poze cu interiorul :) .

Numai bine .

Link către comentariu

la golf 3 cand depaseai 300.000 km nu se reseta si incepea iar cu 0?

adica acum la tine in bord arata 20.000 km?

Link către comentariu

Frumusel golful, dar nu cred ca e GTD.

GTD-ul are motor de 110 CP daca nu ma insel, are dungi rosii pe bandouri, are faruri cu camera dubla, 5 prezoane pe janta, frana pe spate pe disc, triple innegrite si altele.

Link către comentariu

cum sa se reseteze la 300000 :D

arata bine masina . sa te poarte fara probleme si sa devina mai frumoasa

Link către comentariu
Focusdesign 1.9 GTD

Mersi baieti.

Muale - da, ai dreptate se reseteaza la 300.000 deci am 20.000 acuma dar nu mai scrie "TOTAL" deasupra cifrelor ca si inainte. Dar e la mine de la 270.000km si stiu ca a trecut doar odata de 300.000 :D

ikks - Nu stiu de unde ai auzit tu astea. Varianta e GTD ... si asa e cum vezi in poze si dotarile/caracteristici ce descris. (A mai sarit odata cineva pe mine ca am zis ca e golf mk3 si zicea ca mk3 e de 190cp si ca nush ce dotari super tre sa aiba daca e mk3... si degeaba i-am explicat ca mk3 inseamna make 3) ... Poate tu te referi la GTI sau la golf 5 GTD dar la golf 3 varianta 1.9TD cu motor AAZ este GTD, nu am de ce sa te mint ...

gtdq.jpg

Link către comentariu

Din cate stiu:

GTD - motor TD 75 cai

GT - motor TDI 90 cai si 110 cai

GTI 20 Jahre edition - motor TDI 110 cai ( cred ca la asta se refera Ikks )

Imi cer scuze daca gresesc...

Link către comentariu

frumoasa masinuta . sa o stapanesti sanatos . intradevar , e gtd (td 75 cai ) . tdi-ul de 110cai este si in varianta gt

Link către comentariu
Focusdesign 1.9 GTD

Multem baieti! Incerc sa fac si poze cu interioru dar numa dupa o curatenie generala :icon_thumright:

Link către comentariu
Focusdesign 1.9 GTD

ikks- stai linistit, nu s-a suparat nimeni, nu s-a intamplat nimic :rolleyes:

Muale -mersi de filmulet. Asa e cum ziceam si eu, incepe de la 0 si dispare scrisu TOTAL de pe ecran... astfel stii ca nu iti arata km total.

Pe langa un sticker de vwforum care o sa fie pe luneta m-am gandit sa pun cateva "performance logo" pe usi. Am facut in photoshop o schita cam cum ar arata. Astept parerile voastre care sigur va influenta decizia finala :)

stickermodel.jpg

Link către comentariu

Parerea mea e sa nu o umplii cu astfel de stikere gen "NFS" , masina arata prea bine asa simpla .

Modificat de rulez
Link către comentariu

asta e si parerea mea . mi sa pare stupid sa umpli masina cu stickere . stickerele sunt pt masinile de competitie care au sponsori si sunt cam obligate sa le puna .

Link către comentariu

arata ca dracu! las-o clasica...

ce inseamna asta? ca ai echipament de la sony ,etc. dar racing... e masina "da curse"

Link către comentariu
Focusdesign 1.9 GTD

M-ati lamurit. Multumesc :biggrin: Nu o sa pun nici un sticker in afara de vwforum.ro

blordc - daca imi spui tu care are GOLF 6 GTI 210CP ca e frumoasa :icon_rambo: ... e cel mai frumos compliment

Link către comentariu

nu e musai doar vwforum dar nici stickere care nu au sens. pe masini de curse,de show se intelege sa faci reclama cu echiparea,sponsorul.

unii mai pun cate un sticker funny sau din clubul din care fac parte.

acum vezi si tu ce pui; mie genul de stickere taiate pe comanda,cu div firme si lipite grup pe usa , mi se par de prost gust

Link către comentariu
Focusdesign 1.9 GTD

mersi Muale. Clubuk din care fac parte e vwforum :D

Eu am facut in photoshop modelul cu stickere asa de plictiseala si de curiozitate. Dar m-am lamurit ca majoritatea sunt contra si incep sa tind si eu spre asta.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Focusdesign 1.9 GTD

Revin cu ceva poze fiindca am pus un sticker vwforum de care sunt foarte mandru :lol:

Vreau sa-i multumesc colegului Magnetu pentru sticker. Este un om de milioane!

Iata pozele:

0732.jpg

0792.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!