Jump to content

Golfuletul de 10 ani

Costy_Nepotu

Postare recomandată

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Costy_Nepotu

32

• cristi_eftimie

11

• Muale

7

• Laurentiu_LWR

6

Ms.Si eu le ador,dar nu prea mai au lac pe ele.Si acum niste poze cu o mica lucrare excutata astazi

post-74965-0-26939500-1345832233_thumb.j

post-74965-0-24012900-1345832235_thumb.j

post-74965-0-16958400-1345832237_thumb.j

post-74965-0-42305800-1345832253_thumb.j

Nu stiu daca se vede in poza,dar am pus numarul din spate un pic stramb

Link către comentariu

putina banda ai folosit,in comparatie cu mine :P

e stramb,se vede . si cel din fata e spre dreapta. stiu ca si eu l-am pus asa dar pt cativa mm nu il desfac.

ce e cu R-ul ala?!

Link către comentariu

R-ul e si pe fata si pe spate,precum si la pedale si footrest,si sunt opera fostului proprietar.In legatura cu aranjatul numerelor mai spre dreapta sau mai spre stanga,nu cred ca ma afecteaza cu nimic,mai ales ca am tras de cel din spate la cateva secunde dupa ce am vazut ca e stramb si nu s-a miscat deloc.

Link către comentariu
cristi_eftimie

pai ai avut de ales....ori iti cadea numarul din fata din cauza suportului conceput aiurea, ori il fixai cu banda dublu adeziva....

poate pe viitor o fac si eu,ca pe spate nu bate lumina bine pe numar din cauza suportului....

.......si poate ies mai drepte ca la tine.... :lol: :)) :icon_cheesygrin:

Modificat de Electrick's
Link către comentariu
  • 1 month later...

Brother-ica...eu iti dadeam flash sa te salut...nu sa te dai din fata mea:-P

Salutari:-)

Sent from my LWR-itza via Tapatalk 2

Link către comentariu
  • 2 months later...

Acum s-a asternut zapada pe acest topic :))

Intre timp ACE-le lui frate-miu a primit niste incaltari de iarna noi,Vredestein Snowtrac 3,cumparate de aici de pe forum....si a scapat de bataia aceea insuportabila de pe spate cu ajutorul lui Alin

(dudu1307)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sa mai scriu si eu ceva dupa 5 luni de absenta :))

Laurentiu,acum nu-mi mai aduc aminte care au fost circumstantele,dar cum o fi sa lasi un reply dupa vreo 4 luni?mai avea putin si intra in hibernare topicul asta

Link către comentariu
  • 5 months later...

Refresh dupa jumatate de an:saptamana aceasta am schimbat uleiul,filtrele(Eneos si Mann),bucsele de la puntea spate si un rulment pe stanga fata.Asa am descoperit ca mecanicul care mi-a schimbat bucsele acum 3 ani,de fapt,nu le-a schimbat :(  :ceuameni:

Link către comentariu
  • 11 months later...

Update: jantele albe au devenit gunmetal iar bara spate a demonstrat ca rezista unei Octavii.

Link către comentariu
cristi_eftimie

rezista..rezista.....dar sub ea in ce stare sunt celelalte elemente?

si daca tot esti asa zgarcit cu pozele,uite aici una in care masina e in aceeasi nuanta ca si jantele

post-56207-0-07796300-1403191836_thumb.j

Link către comentariu

Aceeasi nuanta,adica murdare si jantele si masina...elementele sper sa fie intregi

Link către comentariu

Daaaa...pacat ca n-am si carlig ca sa fie treaba buna

Link către comentariu
  • 3 months later...

Hai sa mai scoatem topicul din moarte cerebrala...Zilele astea am schimbat baia de ulei,dupa 4 ani in care nu am reusit sa o sparg,dar se dusese filetul de la buson.Asa ca am ales sa schimb baia,avand in vedere experientele lui Laurentiu cu bora lui.Am schimbat uleiul-Repsol Elite si filtrele...Acum nu-i mai trebuie decat o evacuare :icon_bounce:

Link către comentariu
  • 3 months later...

Update:baia din octombrie a rezistat 2 luni doar...i-a venit de hac o piatra.Am schimbat-o si am luat si un scut de metal,care coboara garda la sol cu inca vreo 2 cm.In ianuarie am schimbat placutele,senzorul lichid racire si termostatul(trebuia schimbat doar termostatul). 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!