Jump to content

Golfuletul de 10 ani

Costy_Nepotu

Postare recomandată

Costy_Nepotu

Hai sa resuscitam putin topicul.Aseara s-a incheiat lucrarea la partea de suspensie,desfasurata in 2 etape.Prima data am schimbat amortizoarele fata,rulmentii si flansele aferente,precum si bucse bascule,cele pline de Cupra.Apoi,s-a finalizat lucrarea,dupa o asteptare de o luna si ceva a unui amortizor spate...cam greu cu Boge turbo pt platforma Mk4.Acum nu mai ramane decat sa gasesc si drumurile acelea fara gropi,ca sa ma pot bucura de stabilitatea masinii.Pana atunci insa,facem slalom :ceuameni:

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Costy_Nepotu

32

• cristi_eftimie

11

• Muale

7

• Laurentiu_LWR

6

cristi_eftimie

si EGR-ul dom'le,EGR-ul? nu l-ai curatat si p-ala?

:blah_:

Modificat de Electrick's
Link către comentariu
Costy_Nepotu

Da,s-au curatat EGR-ul si admisia,s-a inlocuit actuatorul EGR-ului :lol:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Azi,undeva pe la amiaza,golfuletul a primit un schimb complet de ulei si filtre,o spalare a motorului precum si rezolvarea unui zgomot sacaitor care se auzea din partea stanga spate.Ms Alin pt interventie

Link către comentariu

frumoasa masina!imi plac mult stopurile si jantele.cat mai multi km fara incidente!

Link către comentariu

Aici shaworma cu de toate e mai scumpa :).

Mergi pe geamuri mai intai!

Link către comentariu

Si mie imi plac stopurile,dar calitatea lor lasa de dorit.Am primit critici cum ca nu disperseaza lumina cum trebuie.De jante,numai de bine,sunt albe,frumoase si ar trebui spalate in fiecare zi.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Am venit si eu la tine pe topic:-D

Frumoase jantele..dar nu pui si tu mai multe poze...si vizibile nu link-uri:-P

Sent from my LWR-itza via Tapatalk 2

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

deci..se poate...imi place masinutza..dar mai mult imi plac jantele golfului din mijloc...cel cu ciptuning si ce mai are el scris pe acolo:P

Link către comentariu
cristi_eftimie

decat deloc ..sunt bune si niste poze mai vechi...

Golful negru are ceva banuti investiti in el,arata bine....si da fum ca o "locomotiva" cand ii da talpa... :))

Link către comentariu
cristi_eftimie

da.. are multe schimbate la ea...anul trecut avea @250 CP :))

Link către comentariu

Ieri,fiind duminica,am mesterit ceva pe la scaunul pasagerului,care nu se mai rabata,si am curatat putin jantele

post-74965-0-03727900-1345489030_thumb.j

post-74965-0-30853700-1345489030_thumb.j

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Nu schimbi aripa aia?ii mai dau maxim un an jumate...dupa care vei putea sa bagi cheia in ea...sunt patit:(

post-14266-0-97835300-1345490878_thumb.jpost-14266-0-68234200-1345490901_thumb.j

Link către comentariu

E asa de cand am luat masina si inca nu s-a extins deloc.Cand va fi nevoie sa schimb aripa,cred ca o sa primeasca si o vopsire completa golful.

Link către comentariu
cristi_eftimie

sa-ti mai pun si eu o poza,ca iar se pune praful p-aici :)) post-56207-0-44773400-1345666958_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!