Jump to content

Contactul cheii

stealth
 Share

Postare recomandată

Din cauza unui fir neasigurat care s-a prajit cumva, m-am pomenit ca acum contactul cheii nu mai 'deschide' un circuit care alimenta diferiti consumatori. Am aflat intamplator ca pe |Autokarma se gaseste numai contactul respectiv si am dedus ca nu face corp dintr-o bucata cu butucul cheii. As dori daca stie cineva mai multe despre cum se poate inlocui numai contactul ala de plastic negru ca m-am uitat la el acolo pe coloana de directie dar nu imi pot da seama cum sta fixat in corpul ala de metal.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Salut...

Nu stiu daca ai rezolvat problema cu contactul electric, dar pot sa iti dau cateva sfaturi si anume.

Dupa ce desfaci volanul si il scoti de pe ax iti trebuie o gheara de extractie intrucat pe axul respectiv o sa vezi inca unul si un arc.

Este o operatie destul de dificila pentru amator si iti recomand sa mergi totusi la un service auto.

Am avut o problema asemanatoare la 6N si am rezolvat-o la baietii de "la service " in grozavesti.

Link către comentariu

Salut, nu demontarea piesei de metal imi face mie probleme ci separarea contactului electric, blocul ala negru de pastic in care intra firele electrice de butuc imi e problematica,daca a schimbat cineva numai aia, ca am vazut pe Autokarma numai piesa electrica.

Eu am avut un scurt acolo si unul din circuite nu se mai inchide cand rasucesc cheia, vreu sa schimb numai partea aia cu firele pastrand butucul ala de metal si suportul.

Link către comentariu

E ca si la golf 3. Dai tot blocul jos,si poi cu o surubelnita cruce sau dreapta (nu mai tin minte) ai de desfacut un nsurubel pitic.

ciaooo

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!