Jump to content

Volkswagen Golf V modelu Sportline

Ultras

Postare recomandată

Salutare la toata lumea. De aproape un an de zile sunt posesorul unui Golf V model 2006 in 5 usi si m-am gandit sa va prezint si voua masina cu dotarile pe care le are ea si cateva poze.

Deci motoru e clasicul de 1.9 TDI de 105 CP, cutie de viteze in 5+1 trepte. Interiorul este dotat cu scaune incalzite si reglabile pe inaltzime si lombar,volan in trei spitze din piele, ABS/ESP,cotiera centrala cu racire, pilot automat,geamuti electrice fatza, dublu climatronic, senzori ploaie si senzori lumini, computer de bord, kit handsfree original fabrica, oglinda retrovizoare heliomata, 12 airbaguri. La exterior masina ruleaza pe jante de 17'' din aliaj cu anvelope de 225/45, proiectoare ceatza, oglinzi incalzite electric si folie auto cu autorizatzie R.A.R, spalator faruri, inchidere centralizata.

Masina este de culoare neagra(metalizat) a fost adusa din germania, am achizitionat-o la 86000 km si in prezent am cu ea 110000km. Este o masina simpla exact ce am eu nevoie, performanta pe sosea si consum mic :D . Sunt multzumit de ea 100% si ma simt excelent cand o conduc. Pe viitor vreau sa-i pun faruri cu lupa (reglare automata) cu kit xenon. Sper sa va placa :))

Pe viitor o sa revin cu poze si din interior

post-47449-1286793882_thumb.jpg

post-47449-1286793895_thumb.jpg

post-47449-1286793905_thumb.jpg

post-47449-1286794131_thumb.jpg

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Foarte ingrijita masina si mai ales jantele pe 17 dau foarte bine pe masina. Cu ele a venit masina sau le-ai pus tu ulterior? Sa pui si cateva poze cu interiorul. In rest , multi km fara probleme!

Link către comentariu

Frumoasa masina! Stapaneste`o sanatos! si multi kn fara incidente!

Asteptam niste poze din interior :> eu unul is curios :scratch:

Link către comentariu

foarte frumoasa , sa o stapanesti sanatos. In legatura cu farurile iti recomand Hella Xenon look , asta daca nu vrei sa iei xenon oem. numai bine

Link către comentariu

Da PRadu la alea m-am gandit si eu dar sa vedem de ce buget o sa detzin. :screwy: numai bine

Modificat de Ultras
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!