Jump to content

VW Golf III Tuning

Ionut Bunescu

Postare recomandată

Salutari numele meu este ionut,si masina mea este Golf III ext Vr6,dotari geamuri,oglinzi electrice,interior din piele,incalzire in scaune inchidere centralizata,alarma,aer conditionat,jante aliaj r15 in 5 prezoane,discuri fata spate,evacuare sport remus,motor actual 1.8i ABS axa cu came modificata,recent vopsita la cuptor,etc.

sper ca va place.

post-73135-1286636662_thumb.jpg

post-73135-1286636705_thumb.jpg

post-73135-1286636763_thumb.jpg

post-73135-1286636801_thumb.jpg

Link către comentariu

salutari Ionut si bine te-am gasit, sau bine ne-ai gasit!

Frumoasa masina ta, cu dotari destule pentru anii ei! Ti-as sugera o prelungire a capotei(un bad-bot look) decat pleoapele alea. Asta e parerea mea! Asteptam poze si cu interiorul.

Pana una-alta, cat mai multi km fara airbag!

Link către comentariu

Bun golful si arata bine. Asteptam niste poze din interior. Bafta si cati mai multi km fara incidente!

Link către comentariu

Multumesc mult prieteni de primire,am vrut si eu bad-boy look,dar din cauza sa nu am plobleme la ITP am renuntat dar nu de tot,am sa-i schimb look-ul pana la urma :D.

poze cu interiorul,imi cer scuze ca sunt putin ne clare.

post-73135-1286639181_thumb.jpg

post-73135-1286639200_thumb.jpg

post-73135-1286639231_thumb.jpg

Modificat de Ionut Bunescu
Link către comentariu

asa e nenea cu Bora Bora! :D dar y-ul e exact langa "t"...si e bezna la mine aici!

Pielea aia da o nota de A+...si pedalele imi plac mult!

Link către comentariu

Frumoase pedalele si nuca de la schimbator! :x frumos interiorul dar iti propun ceva :unsure: cumpara`niste presuri noi :X strika tot aspectu actualele presuri! Bafta si multi km! fara incidente normal!

Link către comentariu

Frumoasa si destul de dotata masina pentru varsta ei, la exterior arata destul de bine, culoarea o prinde foarte bine,dar la interior as schimba imediat nuca de la schimbator cu ceva Oem chiar si de pe platforma mai noua si sa fie de culoare inchisa, iar pedalele arata ca niste picioare de rata(nu deranjeaza la condus, nu iti aluneca piciorul cand esti ud pe talpi?).

Chiar ma pregateam sa scriu sa schimbi pedalele si schimbatorul ca se vede clar ca nu sunt de acolo si cand citeam in josul paginii vad ca altora le plac :frigbaitata:

Ai putea incerca sa faci plafonul negru cu colant lucios ca s-ar putea sa arate foarte bine in combinatie cu jantele negre de pe masina.

Cat mai multi km fara evenimente si criticile de mai sus ia-le ca pe o recomandare, asta daca esti de acord cu mine, dar tine cont ca este doar parerea mea, iar masina ti-o aranjezi cum vrei tu.

Modificat de Auras
Link către comentariu

eh ne dam cu parerea nu cred ca o sa se supere. Si poate ca o sa le ia in considerare parerea fiecaruia! :x Bafta cu golfuletzu ! :x I love`it

Link către comentariu

merci de parerile pe care vi le-ati dat,nu este nici o supareare,ca va spuneti parerile,pro sau contra. :)

Link către comentariu

Pacat ca ai renuntat la vr6...i-ai luat sufletul cum s-ar spune :). Sa te bucuri de ea

Link către comentariu
Pacat ca ai renuntat la vr6...i-ai luat sufletul cum s-ar spune :(. Sa te bucuri de ea

Multumesc de urari.Din pacate nu am avut de ales,ma rupea la inpozit si asigurare pe criza asta,casa nu mai spun de consum,nu mai inpozitul e 19 de mil. ;)

fostul motor,inca il mai am,nu am renuntat de tot la el.

Modificat de Ionut Bunescu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!