Jump to content

(Schimb ulei+f. ulei+f. motorina+f.aer)+manopera

csp
 Share

Postare recomandată

Stiu ca s-a mai discutat despre costul operatiilor mentionate in titlu, dar cred ca erau cam vechi. Astazi am fost la reprezentanta si mi s-a spus ca in total costul ar fi intre 7 si 8 milioane de lei.

Stie cineva sa-mi spuna daca cumva nu e cam mare pretul asta?

Merci anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

azi la Augsburg, materiale pt golf4 ALH 2001, 5.3 mil

5l Castrol SLX2 LL + filtre ulei + motorina + aer + polen cu carbon.

poate te ajuta sa estimezi :blink:

Link către comentariu

Poate fara TVA.

Numai uleiul (Castrol SLX2 LL) este 3.900.000 (cu TVA). Un filtru de polen-carbon activ MAN este 1.100.000 (cel mai ieftin, cu TVA), iar filtrul de motorina MAN 700.000 (tot cu TVA), filtru aer + ulei MAN 1.000.000

Total 6.700.000 cu TVA, toate filtrele sunt echipare originala OEM

Ce filtre ai cumparat la pretul total de 5.3 mil?

Link către comentariu

Cam 7,5 milioane am platit si eu pe un asemenea schimb de consumabile + inca jumatate de litru de ulei aral 5w40 505.01 pentru complectare,asta la reprezentanta.

Modificat de andREI
Link către comentariu

La Augsburg, ulei Aral 5w40 505.01 + 1L in plus, filtru ulei, 1L antigel Aral + 8 EUR manopera pt. schimbul de ulei = 3.100.000 lei (acum 2 luni).

Link către comentariu

@ender: pretul e in lei cu tot cu tva (la augsburg au preturile in euro cu tot cu tva)

ulei (5L) 93.05

filtru ulei 6.41

filtru motorina 23.64

filtru polen carbon activ mann 17.70

filtru aer mann 9.83

Link către comentariu

Salutare!

Sambata am schimbat uleiul+filtru ulei+ filtru motorina, dar nu la reprezentanta (si fara sa mai schimb filtrul de aer)

Manopera lucrare 200.000 lei

Filtru Motorina: 570.000 lei

Filtru Ulei: 210.000 lei

Ulei Castrol TXT 505 01: 630.000 lei/L

Cred ca e acceptabil comparativ cu reprezentanta.

Modificat de csp
Link către comentariu

Salutare!

Sambata am schimbat uleiul+filtru ulei+ filtru motorina, dar nu la reprezentanta (si fara sa mai schimb filtrul de aer)

Manopera lucrare 200.000 lei

Filtru Motorina: 570.000 lei

Filtru Ulei: 210.000 lei

Ulei Castrol TXT 505 01: 630.000 lei/L

Cred ca e acceptabil comparativ cu reprezentanta.

<{POST_SNAPBACK}>

Salut ,

O alta reteta :

Filtru habitaclu BOSCH - 260.000 lei

Filtru aer PUROLATOR - 400.000 lei

Filtru ulei PUROLATOR - 300.000 lei

Filtru combustibil PUROLATOR- 440.000 lei

Ulei Motul specific 505.01 :1.750.000 lei/ 5litri

Manopera :...

Respecte,

Link către comentariu

Topicul se refera la un motor TDi prezent si pe Passat dar nu doar. Se muta la TDi Forum.

Link către comentariu

Filtre: ulei, motorina, polen (nu e carbon activ), aer; 5 l ulei Castrol 505.01 (60 ron/l) - 460 ron.

Metropolex, Pantelimon; tel 255 24 55.

Spor la cumparaturi ! :pale:

Link către comentariu

Filtre: ulei, motorina, polen (nu e carbon activ), aer; 5 l ulei Castrol 505.01 (60 ron/l) - 460 ron.

Metropolex, Pantelimon; tel 255 24 55.

Spor la cumparaturi !  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Pentru cine e interesat firma subsemnatului va poate livra ulei MOTUL SPECIFIC 505.01 in bidoane de 5 litri , pretul este 1.750.000 ROL/ bidon 5l (TVA inclus) .

Ca filtre pot livra filtre MANN :

Filtru Motorina : 800.000 lei

Filtru aer : 450.000 lei ( special cu ramforsari !!!)

Filtru ulei : 260.000 lei.

sau filtre PUROLATOR cu preturile indicate de mine mai sus .

Ma puteti contacta la tel : o722209166 , fax: 2242210 , e-mail: mabriond@zappmobile.ro

Respecte,

Link către comentariu

As vrea sa subliniez ca nu am nici o legatura cu firma mai sus mentionata sau cu distributia de piese. Era pur si simplu o informatie rezultata in urma constiincioasei prospectari a pietii (deh ... nu sunt un bancher) si pe care am considerat ca e bine s-o fac publica.

Link către comentariu

• 2 months later...

salut.

intrebare: stiti ceva despre filtrele de ulei CLEAN FILTERS?

Am un filtru nou de ulei marca CLEAN FILTERS si nu stiu nimic despre firma asta,in afara de faptul ca e din Italia. Sincer nu as vrea sa-l pun pe masina pana nu aflu mai multe despre el.Am cautat eu pe net dar nu am gasit nici o informatie care sa-mi satosfaca curiozitatea.

Mersi mult

RESPECT !!!

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,

Si eu am facut recent un schimb de filtre si mi-am dat seama ca trebuia sa fac treaba asta mult mai devreme. Motorul mergea ca un SDI, nu mai avea putere deloc. Uleiul si filtrul nu mai stiu cat m-au costat, am bagat un Valvoline semisintetic.

Filtrele de aer, polen si motorina m-au dus in jur de un milion toate, iar in ceea ce priveste manopera, mi-am facut dupaia cinste cu o bere.

Dupa trebusoara asta mersul s-a schimbat complet, parca era alt motor si simteam si eu 110 cai sub picioare.

Link către comentariu

si eu am schimbat uleiul si filtrele si cu manopera da nu stiu cat m-a costat. Dar de ce oare am mai postat. Ups..... :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Care stie ce coduri au filtrele pentru un Audi a4 TDI din 2002, 100 Cp (filtre de ulei si motorina).

Link către comentariu

Filtre - care stie

Pentru a afla ce te intereseaza mai trebuie sa stii codul motorului, restul e doar click de mouse.

Modificat de Agopteam
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!