Jump to content

la ce sa ma astept??

Mama Omide
 Share

Postare recomandată

CEL PUTIN pe fata. De iarna merg si ieftine (eu am pe Fabie Sava Eskimo S3 si sunt OK). E una dintre cele mai "cu cap" investitii pe care le poti face intr-o masina.

Matadoarele de pe Octavia (nu-s de iarna :colors: ) unii zic ca sunt OK, eu la Fabie am renuntat la ele pt ca-mi scartaiau in fiecare curba mai rapida, le-am inlocuit cu Michelin mai late.

Bog

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

... N-am avut nici o pb. cu exceptia unor micute "privighetori" (ca sa citez pe cineva de pe site). Incuietoarea de la o usa din spate si plafonul. Incuietoarea am rezolvat-o cu vaselina de incuietori si nu mai canta... cu plafonul am ramas. ....

Salut zorro, nici cu plafonul nu trebuie sa ramai - pe sdondas l-au rezolvat cei de la Avia - au introdus burete intre plafon si tapiserie si acum e OK. Totul in garnatie, trebuie doar sa insisti.

Bog

Link către comentariu

Multam fain Bog ... O sa incerc sa-mi rezolv singur. Nu-mi place sa ma duc pt orice kestie mica la ei.

Pt. Andrei:

Spune-mi, te rog, unde ai gasit covorase de masina? Daca ai!
Link către comentariu

Nici eu pe Fabia Classic nu am avut bandouri, le-am luat pe cele originale cu 30eur setul (4buc). Se monteaza usor, sunt autoadezive.

La Octavia nu stiu insa ce bandouri sunt, o sa ma uit.

Bog

Link către comentariu

Eu cand am luat-o mi-au pus stampila (AVIA) cu revizia la 7500km, le-am zis dupa 2 luni ca eu alimentez exclusiv EuroDiesel si mi-au modificat la 15000 :ok:

Link către comentariu

GATAAAAAAAAAAAAAAAAA! :scratch: :lol: :D :D :D

De ieri am masinuta!

IUPIIIIIIIIIIII!

Multumesc frumos tituror celor care m-au ajutat sa trec mai usor peste saptamana de "pietoneala"

Mai tre sa ii pun boxe pe spate si gataaaaaaaaaaaaaa!

Senzatia e ....super!

Nu am cuvinte!

Mi-au pus intervalul de revizie la 15 000km!

BAfta!

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea , si fara evenimente pina la 30 ani ( de masina vb ):ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!