Jump to content

Vw golf3

AlexandruSv

Postare recomandată

Salutare. Sunt nou pe forum si as vrea sa va prezint si eu masina mea :vaidecapulmeu:

An: 1996, Rulata: 256.215 km, 90 CP, Capacitate cilindrica: 1900 cm

Modificat de taz21
Cutie viteze
Link către comentariu

frumoasa masina,economica,fiabila,dragute si jantele.

so stapanesti sanatos,si multi Km fara plobleme. :D

Link către comentariu

Mersiiiiiii!!!!!! mult! la fel si tie multi km fara probleme!!!

mai astept mici pareri :">

orice parere conteza :unsure: e ca .. ``un sut in fund un pas inainte``

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos Alexandru,sa aveti grija unul de altul si sa faceti multi km impreuna.Bafta!

APP. Imi place mult tractorasul :(

Link către comentariu

Sarumana :X mam obisnuit sa fac curat in ea in fiecare zi sa o mentin curata doar e a mea :"> Multumim din nou :X

Fiecare parere de`a voastra ma incurajeaza din ce in ce mai tare ! SI pentru asta va multumesc

Link către comentariu

Multumesc baieti :X

@night anul trecut e cumparata si luna trecuta am intrat in posesia ei :D a ajuns la 2500E

Prima masina cumparata deci nu prea ne pricepea la masini :D dar de curand a cumparat si un ford focus din 2005 tip berlina pe care o conduce sormea :P e mai exeprimentata cika :D are un an si ceva de cand a luat permisu :D

alte pareri ? :">

PS: As vrea sa pun un sistem cu inchidere centralizata pe golf adica sa `se inchida la telecomanda. Am gasit niste kituri pe net in jur de 50-80 de lei. Mi`ar putea spune cineva cum as putea sa montez acest kit? Multumesc! Va rog ajutor :">

Modificat de AlexandruSv
Link către comentariu

ff frumoasa masina ...si spor la modificari si cat mai multi km fara probleme..

legat de inchidere exista in DIY la golf 3 cum se leaga inchiderea...

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Mersi :X

Mai multe detalii ?:"> si as vrea si incalzire in scaune am vazut pe net o husa cu mufa la bricheta. Cum ar trebui sa fac? sau sa ii pun un buton:( aveti cumva un ghid ceva va rog frumos? Multumesc antcipat :X

Link către comentariu
Arata super bine pt anii ei :icon_thumright:. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere :))

ai dat bine pe ea, la cum arata e bun pretul

Link către comentariu

Faina masina.

Daca ii schimbi uleiul, filtrele la timp te duce mult si bine motoru tdi. Consum mic si ai si putere la ea.

Eu am un golf la 315000 km si merge bine fara consum de ulei si fum dupa ea.

Multi kilometri fara incidente

Modificat de paul-tm
Link către comentariu

Multumesc frumos din inima baieti! :X raman dator:! multumesc de ghiduri! :X masina merge super bine o intretin sa fie curata mai mare dragul de mers cu dansa :X merg corect respect regulile dar mie frica sa nu intre unu`n mine :)) ca asa e de fiecare data :))

Link către comentariu

mai am o intrebare :D

Im i trebuie o autorizatie ceva pentru ami pune un stop pe porbagaj ? cum au masinilie astea mai sofisticate... acel stop mai lunguet in partea de sus a porbagajului.

Sper sa ma puteti ajuta si cu aceasta intrebare si un ghid daca se paote

Multumesc!

Link către comentariu

Autorizatie nu iti trebuie, si vezi ca au existat si Golfuri 3 care aveau al 3-lea stop din fabrica. Cauta in dezmembrari poate gasesti unul, cat despre montare vezi ca si-a facut colegul Tracto la Golful lui acelasi operatiune. Poate te ajuta el! Frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos fara incidente! :scratch:

Link către comentariu

Multumesc frumos! ai putea sa imi dai unredirect catre acel link unde a facut colegul Tracto aceasta modificare!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa ai grija de ea. Seamana cu a mea doar ca al meu e benzinar.

Uite aici niste poze cu a mea: Golf

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina, sa ai grija de ea. Seamana cu a mea doar ca al meu e benzinar.

Uite aici niste poze cu a mea: Golf

Superba si a ta :X poate is surori gemene mai stii :> :))

Masina e in reparatii in mainile mele :)) incerc sa pun al 3`lea stop o sa dureze putin ptr ca e prima data :)) multumesc tracto si micnea pentru informatii!

Link către comentariu

Multumessc. azi i`am adus si unele imbunatatiri. pragul de pe partea soferului a fost inlocuit! este ca nou. iar toba a fost montata de nota 10+ !nu se mai aude acuma cum dardaie ceva sub masina. revin cu poze.

Link către comentariu

Da se pare ca problema la golf 3 sunt aripile si pragurile. Si la variantu meu aceasi problema, inca chiar mai mult pentru ca e mancata la dopurile de aerisire paralele cu pragu de pe partea drepata, paragurile si aripile.

Dar golfu meu e adus din franta si acolo nu sunt asa intretinute. Am vazut golf-uri 3 aduse din germania si aveau pragurile beton.

O sa intre in reparatii la anu, dupa ce va fi inmatriculata pe bulgaria sau romania.

Problema la praguri e din cauza mecanicilor care ridica masina de prag. Normal masina are suporti de ridicat pe cric sau elevator.

Cand o sa am praguri noi, chiar o sa ma iau de mecanici daca mai ridica masina de prag.

Pune niste poze te rog cu pragu schimbat. Tu singur ai schimbat pragu?

Link către comentariu

o intrebare...cutia de viteze e 4+1? sau ai te-ai gandit la 5 si ai scris 4?

Multi km fara probleme....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!