Jump to content

vw vento 1,8 cl

vento power

Postare recomandată

Salut tuturor .Recent m-am logat pe acest forum si vreau sa va prezint masina mea .Este un vw Vento 1,8 cl achizitionat din Germania in martie 2009.Culoare gri carbon jante de aliaj de 15.Prea multe dotari nu are dar am mai imbunatatit-o un pic si eu dupa buget.Inchidere cetralizata din telecomanda, volan sport,praguri sport fk auto,ceva prize de aer false,pleope faruri,pleoapa luneta spate fk auto care in urma unei vizite la spalatorie in timp ce rulam pe sosea mi-a fost smulsa de curentul de aer .S-au dus 95 de euro.Pina acum sunt foarte multumit de ea.

post-77785-1286567251_thumb.jpg

Link către comentariu

Ar da mai bine fara prizele de aer "false" si observ ca mai ai una si pe plafon.

Parerea mea .

In rest - foarte Ok masina.

Link către comentariu

Sincer ar arata mult mai bine fara asa-zisele prize de aer si fara litere pe portbagaj...ar merge si alt tips la evacuare. In rest numai de bine. Bine ai venit pe forum.

Link către comentariu

Scapa si de aripa aia de rechin...un pic prea impopotonata, (parerea mea) prizele alea de aer nu se porivesc deloc, eleronul spate, abtibildurile.

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Modificat de Baghi
Link către comentariu

Masina arata bine cu exceptia prizelor de aer si abtibildurile.Ar arata mult mai bine fara ele.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!