Jump to content

Golf 4 1.4 75CP

costadragos

Postare recomandată

azi am cumparat un golf 4 1.4 benzina..nici nu stiu ce sa va spun mai intai..are cateva probleme sa incep prin unele zgarieturi usoare..ventilatia merge doar pe ultima treapta .iar cand am dat drumu la ventilatie a inceput sa curga apa de sub torpedou.eu sunt cam novice in majoritatea lucrurilor legate de o masina..am nevoie de niste sfaturi de la voi.sa incep cu taxa de inmatriculare (an 1999,are cam multi km de aceea as vrea o parerea ce sa fac la motor daca are 250 de mi de km),se prezinta intro stare acceptabila.dotari nu prea are abs,servo,si cam atat :wub: .cat ar costa taxa de inmatriculare?si pe parcurs poate o sa mai vin eu cu niste intrebari..poate stupide dar va rog sa ma scuzati! va multumesc celor care au de gand sa ma ajute cu un sfat una alta!

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum !! :)

Poti sa pui si tu niste poze cu masina sa o vada si ochii nostri :D

Despre taxa de inmatriculare in primul rand trebuie sa ne spui norma de poluare sau sa ne spui codul motor. Eu cred ca este E2 pt. ca este fabricata in '99. In cazul asta taxa te ajunge undeva la 1200 - 1300 euro...

La motor, pentru inceput, poti sa te apuci sa ii faci un schinb de ulei+filtre (ulei, aer, benzina). Sa verifici si cutia de viteze sa nu agate, sa nu caraie, sa intre usor in toate vitezele si eventual poti sa schimbi si uleiul din cutie. La motoarele astea de pe Golf este o cutie foarte pacatoasa si trebuie sa ai mare grija cu ea...

Sa nu te zgarcesti sa iei uleiuri proaste.... eu iti recomand Castrol 5W40 sau Mobile 5W40 !

Numai bine, si multi km cu masinuta ;)

Link către comentariu

azi am inscris-o ma costat 670 de euro...am ajuns cu tot cu rar si toate taxele undeva la 1000 de euro :| problemele sunt mari ..scoate mult fum are 250 de mi de km..o problema maricica,nu stiu ce sa fac nu prea mai dispun de multi bani dar sper sa pot sa ii fac macar schimbul de ulei +filtre,motorul este AHW.nu stiu ce sa mai spun va rog oferiti-mi cateva sfaturi!poza nici nu stiu cum sa le pun:))srry

Link către comentariu

Sfatul meu daca scoate mult fum, este sa ii faci un control la motor, test compresie ... Sa nu ii bagi ulei nou si dupa sa fii nevoit sa umbli la motor.

Link către comentariu

In primul rand sa-l stapanesti sanatos !

In al doilea rand, nu vreau sa fiu carcotas, dar nu ai verificat toate lucrurile astea cand ai cumparat masina ? Cel putin problema cu fumul se vede din prima, eu zic ca ar fi trebuit sa-ti faci griji si sa-ti pui intrebari inainte sa cumperi masina nu acum. Oricum iti doresc mult noroc, sa nu fie ceva grav si sa te poti bucura de masina !

P.S. sa nu te puna pacatul sa faci testul de compresie pe testerele din autovit ! vezi ca e un topic pe forum despre alte service-uri bune unde se fac astfel de teste !

Modificat de VWladone
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!