Jump to content

Skodita Mea

virgil12

Postare recomandată

Salut,

Fiind destul de nou pe forum incerc sa va prezint si eu masina mea:

Skoda Felicia din 1997, motor 1598, AC, Airbag, oglinzi electrice, ABS. O am de 3 luni si in 3000 km nu am avut inca probleme cu ea. O sa revin cu poze dupa ce termin procedura de inscriere

Link către comentariu

In sfarsit am terminat procedura de inscriere. Spre surprinderea mea a trecut RAR-ul din prima fara spaga. Masina este E 2 si dupa depreciere am platit taxa de poluare 2008 lei. Daca adun toate cheltuielile eu cred ca totusi am iesit destul de bine per ansamblu 1450 EUR masina + 600 taxele de inscriere. Cred ca la 2000EUR nu gaseam ceva comparativ in tara.

Link către comentariu

In sfarsit am reusit si eu sa pun 2 fotografii cu skodita mea. Rog posesorii de felicii din 1997 motor 1.6 sa-mi spuna cam care ar fi bubelel modelului sa stiu cam la ce sa ma astept. In rest in 4000 de km nu au fost probleme

post-75276-1287495830_thumb.jpg

post-75276-1287495842_thumb.jpg

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum. Arata bine masinuta si culoarea e foarte misto. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente!

Link către comentariu
Bine ai venit pe forum. Arata bine masinuta si culoarea e foarte misto. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente!

Multumesc frumos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!