Jump to content

Are limitator?

Sethnakht
 Share

Postare recomandată

Am o mica nelamurire cu privire la viteza maxima.. la masina din semnatura in talon am viteza maxima constructiva 191km/h.. am mers cu viteza asta si cu 2 si cu 4 oameni in masina.. mai aveam pana la "rosu" dar nu mai tragea.. mentionez ca aveam 191 pe bord.. real (viteza de pe climatronic) cred ca era mult mai mica.. ceva gen 180.. acuma daca atinge 191 cu 4 oameni in masina cand sunt 2 nu ar trebui sa urce mai sus? viteza constructiva este cea reala sau cea de pe bord (incluzand eroarea de rigoare)? Sau are limitator la 191 pe bord?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La greutatea masinii nu prea mai conteaza diferenta mica de greutate... de la 1,2,3,4 persoane in masina la viteza aia...

Eu cu a mea cu 4 persoane si portbagajul plin 100% cu bagaje am dus-o pe bord peste 205 (inainte de chiptuning)... mai mult n-am apucat sa vad daca duce ca a trebuit sa franez.

Si nu, nu are limitare de viteza... ci doar la turatie!

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

La greutatea masinii nu prea mai conteaza diferenta mica de greutate... de la 1,2,3,4 persoane in masina la viteza aia...

Eu cu a mea cu 4 persoane si portbagajul plin 100% cu bagaje am dus-o pe bord peste 205 (inainte de chiptuning)... mai mult n-am apucat sa vad daca duce ca a trebuit sa franez.

Si nu, nu are limitare de viteza... ci doar la turatie!

<{POST_SNAPBACK}>

si la mine la 205 km/h s-a oprit. Nu mai stiu cati eram in masina

Link către comentariu

Pare a fi limitata in functie de turatie. Asta iarna s-a oprit la 185 km/h cu 4 persoane in masina plus portbagajul plin. In vara am atins 210 km/h , singur in masina pe Bucuresti- Constanta.. Vitezele sunt cele de pe bord, in realitate aveam mai putin cu 10%.

Link către comentariu

Eu am sub pedala un tamburus negru (pedala de acceleratie). Pe o

ubita am instalat cevaasemanator sub pedala pentru a o limita

la 120.

Cu Skoda mea, 1.9 TDI 90CP nu am prins mai mult de 185

Acela sa fie limitatorul?

Link către comentariu

Nu exista limitator decat de turatie dar acela e undeva la 5000 si ceva RPM deci nu ajungeti voi acolo cu treapta 5-a (sau a 6-a unde e cutie cu 6 trepte). Limitarea e de putere. Adica un motor de 90CP nu va scoate (pe caroseriile acestea) mai mult de 185-190 km/h REALI. Pe o motocicleta de exemplu un motor de 90CP cred ca sare bine de 250 km/h poate spre 300 km/h?

Limitarile sunt puse doar la masini ce constructiv pot depasi 250 km/h de obicei. Si daca nu credeti ca limitarea de turatie e undeva pe la 5000 si ceva rpm atunci la punctul mort calcati la fund (nu brusc) pedala de acceleratie si veti vedea ca se opreste pe la 5000 rpm.

Butucul ala de sub pedala de acceleratie este doar o protectie pentru senzorul pedalei nicidecum un limitator de putere / Vmax a masinii.

Link către comentariu

cu 2 persoane in masina, pe A2 maxim 210Km/h deci nu are nici un limitator(210 cu abaterea de 10% data de vitezometru) deci in realitate putin peste 190!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!