Jump to content

Al meu Golfulica :D

Golfulica

Postare recomandată

Salut,

Masina o am din martie 2009 , a fost cumparata la repezeala in urma unui accident destul de neplacut in care al meu focusica a fost facut dauna totala si am fost nevoit sa imi iau alta. Ma gandeam tot la un Focus dar un prieten mi-a aratat poze cu masina, atunci nu eram prea incantat de ea dar ... am spus hai ma ... sa ma duc sa o vad si am ramas cu ea. Am dat 9000 euro pe ea , nu are prea multe optiuni dar asta e. Data viitoare poate o sa am mai multa rabdare.

Dotari :

- cutie manuala 5+1

- Geamuri electrice fata / spate

- Oglinzi electrice, heliomate, incalzite

- Faruri reglabile electric

- Computer de bord

- 10 airbaguri

- Inchidere centralizata

- RCD 300 cu 8 boxe

-Volan 3 spite

- Plafoniera W8+suport ochelari

- Ambele scaune reglabile pe inaltime si lombar

- Cotiera fata + spate

Cam atat ar fi , am facut cateva poze la repezeala cu telefonul . Sper sa prind camera odata :Driver:

post-44717-1286231437_thumb.jpg

post-44717-1286232024_thumb.jpg

Link către comentariu

Asteptam poze artistice :Driver: si micile modificari pana in prezent precum si planurile de viitor !

Link către comentariu

Planuri de viitor ar fi multe. Momentan ne limitam la ce putem face. Sa vedem ce fac cu ambreajul pt ca da semne ca a obosit. La exterior sa speram ca voi face stalpii + manerele interioare cu carbon 3 D , pe stopuri vreau sa pun folie dar sa las cerculetele rosii gen R32, jante... eeee sunt multe de facut. Este o masina la care poti umbla foarte mult la exterior.

Link către comentariu

Aseara mi-am cumparat in sfarsit pleoape . Ele sunt marca jom facute sub liccenta matting gen cele Kamei. Acum caut un vopsitor pentru a le putea vopsi in culoarea masinii. Cel de la care le-am cumparat spunea doar sa le dau un lac si sa le pun asa dar nu stiu ce sa zic ... Cam asa ar trebui sa arate.

post-44717-1286955859_thumb.jpg

Modificat de Golfulica
Link către comentariu

Se pare ca altul este modelul pleoapelor . Parca si astea sunt dragute , pare mai nervos. Voi ce parere aveti ? Momentan sunt aruncate prin portbagaj sper ca saptamana viitoare sa ajung pe la un vopsitor si sa le pun.

post-44717-1287087512_thumb.jpg

post-44717-1287087546_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

De vreo saptamana mi-am schimbat si grila. La inceput am fost entuziasmat dar acum nu stiu daca am luat cea mai buna decizie. Ma gandesc sa o pun din nou pe cealalta si sa dau jos pleoapele. Momentan va ramane asa sa trecem iarna cu bine . Cat mai curand trebuie sa schimb ambreajul asa ca ma va cam usura de ceva banuti.

post-44717-0-07132600-1292522700_thumb.j

Link către comentariu

frumos "golfulica"....:)..sa ai noroc de el si drumuri bune!(daca or sa existe vreodata pe la noi)...si referitor la pleoape..al doilea model sunt mult mai ok..;)..bafta!

Link către comentariu

M-am hotarat le voi da jos. Va ramane doar grila si la aia sunt in dubii. Sa vedem ... momentan am alte prioritati. Urmeaza un kit nou de ambreiaj+ volant dupa care un soft.

Modificat de Golfulica
Link către comentariu

Inca nu m-am decis. Cineva mi-a spus ceva de Valeo, dar peste tot unde am fost la magazine mi-au spus de Sachs. Acum sa vedem , in ianuarie il voi schimba sa vedem cu ce bani raman pt anul urmator.

Modificat de Golfulica
Link către comentariu
  • 1 month later...

De cand nu am mai postat au mai aparut mici modificari. M-am jucat putin la faruri + elementele interioare, momentan nu este complet bordul, diseara voi pune si grilele de pe mijloc . Eu zic ca a iesit cat de cat oke. Imi pare rau de pleoape , regret enorm ca le-am pus, baietii care s-au ocupat de faruri m-au sfatuit sa le las asa pt ca sigur vor ramane urme daca incerc sa le dau jos, iar grila .... cred ca revin la cea stock doar ca am vandut-o:))

http://img214.imageshack.us/img214/6396/02022011495.jpg

http://img545.imageshack.us/img545/7900/02022011494.jpg

post-44717-0-76090100-1296654758_thumb.j

post-44717-0-72589500-1296654766_thumb.j

Link către comentariu

Multi mi-au spus ca sunt in plus si am ajuns si eu la aceasta concluzie. A dat cineva pleoapele jos? V-au ramas urme de la silicon?

Link către comentariu

mi se par cele mai reusite pleoape pt golf 5. eu le am puse de 1 an, dar nu cu silicon, ci cu banda dubla adeziva ce era lipita pe spatele lor. parerea mea este arata foarte bine cu ele, iar despre grila pot sa-ti spun ca este peste cea normala cu mult :D

numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu

sa o satapanesti sanatos :icon_thumright: tare si motorizarea,din motorul asta poti scoate multi caluti........am si eu un seat toledo tot 105 caluti si acuma am mai multi............

Link către comentariu

Multumesc ... sa schimb abreajul ca nici acum nu am ajuns dupa care o sa incerc un soft ceva ... mai departe sa vedem ce va urma:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!