Jump to content

[Dezmembrez] modele VW Golf2/jetta2 diesel

nicu rares
 Share

Postare recomandată

adaug la vanzare o centrala de inchidere centralizata pneumatica compusa din pompa si actuatoarele de usi+portbagaj+rezervor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nicu rares

157

• zaytsuca

9

• tm.benny

7

• nedelx

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

mai adaug 5 seturi de injectoare si anume:

1 set de injectoare de motor 1.8 gti 8valve tip EV

1 set de injectoare de motor 1.8 gti16valve tip KR

1 set de injectoare de motor 2.0 gti 16valve tip 9A

1 set de injectoare de motor 1.8 gti 8 valve tip Digifant

1 set de injectoare de motor 2.0 8valve tip 9E/2E

Link către comentariu

Astazi am inceput sa fac curatenie la boxa din subsolul babacului meu si printre multe troace non VAG am gasit un set de 4 arcuri sport fata si spate rosii aproape noi tip FK care lasa masina 40mm=4cm spate si 60mm=6cm fata(poate ma intreaba cineva cum stiu:simplu am obiceiul sa le pun bilete ca eticheta multor obiecte care le cumpar sau nu le mai folosesc sa nu uit de unde sunt) le dau la 200ron sa scap de ele si am mai gasit o cutie foarte mare cu 6carburatoare din care 2sunt de motor 1.8 de golf2=tip GU si 4sunt de motor 1.6 de golf2=tip EZ, pun pret 100ron de bucata sau 150 cate 2bucati din fiecare sa scap de ele.

mai am gasit mai multe ceasuri de bord din care 2 sunt pentru MFA cu turometru si vitezometru cu demultiplicare 950 cu 2mufe si 4 sunt cu turometru cu o singura mufa dar au urmatoarele feluri de demultiplicare: primul are demultiplicare vitezometru=975, unul are demultiplicare=950,altul are demultiplicare=935, iar unul are 1000 si ceva fiind gradat in mile si km.

cele cu MFA le dau la 150ron bucata iar din celelalte le dau la 100ron bucata.

mai adaug 5 seturi de injectoare si anume:

1 set de injectoare de motor 1.8 gti 8valve tip EV

1 set de injectoare de motor 1.8 gti16valve tip KR

1 set de injectoare de motor 2.0 gti 16valve tip 9A

1 set de injectoare de motor 1.8 gti 8 valve tip Digifant

1 set de injectoare de motor 2.0 8valve tip 9E/2E

la oricare din seturile de 4injectoare pretul este de 100ron

Link către comentariu

mai adaug o galerie de admisie cu filtru de aer completa si galeria de evacuare si racordul ei curbat+clemele in "U" de legatura pentru motor diesel 1600D cod JP la pretul de 200ron toate.

Link către comentariu

adaug foto la tipurile de ceasuri de bord puse la vanzare.

post-66024-0-33245800-1288456001_thumb.j

post-66024-0-35592600-1288456008_thumb.j

post-66024-0-98436800-1288456016_thumb.j

post-66024-0-70502700-1288456050_thumb.j

post-66024-0-43935400-1288456076_thumb.j

post-66024-0-01048500-1288456099_thumb.j

Link către comentariu

Ieri am pus pe foc 8sacose mari de carefour cu obiecte greu vandabile si inutile ca nu mai aveam loc sa-mi bag masina in garaj, erau multe plastice inutile,bandouri,stopuri,borduri(multe erau cu vitezometru si ceas de ora cu limbi),butoane,rame de bord,calculatoare,cablaje fata,rezervoare de spalatoare, si cum eu nu sunt om de targ nu mai aveam ce face cu ele.

Am pastrat un set de 4 arcade bune de roti pentru bandouri late de plastic dupa 1990, si un set complet de macarale electrice de geamuri electrice la 4usi cu instalatie, si un set de oglinzi electrice si incalzite de golf2.

arcadele 4bucati le dau la 50ron setul,oglinzile si geamurile electrice le dau la 250euro tot setul sau 100euro oglinzile si geamurile electrice la 800ron.setul de geamuri contine cablaj,butoane,calul de schimbator de viteze,butoanele de usi spate cu alveole,si 4macarale electrice.

Link către comentariu

Tel meu este:0723017588, nicu rares,nu ma dezaprobati ca arunc multe troace dar nu mai aveam loc de ele si in casa nu le mai tin,astea s-au adunat de 17ani de Golfism 2, ca asa este romanul cand vedeam o masina de dat imi inchipuiam ca rezerva mondiala de golf2 se va epuiza si am facut rezerve de lucruri, si eu recunosc ca i-am imbogatit pe vanzatorii de piese care m-au jumulit la bani exact cum decojesti o banana, cutare lucru este 5lei altul este 1000lei, am gasit si am aruncat pe foc ieri o punga cu 4 manere de la 4usi completa cu butoanele cu manivelele,clapele,alveolele de clape,ramele si toate acele cleme care tin tapiteria pe usa inclusiv burdufele de cauciuc si actuatoarele pneumatice, am dat acum multi ani pe ele 100euro si le-a mistuit focul in 10minute.stopuri cu tenta albastra de hella de care ma saturasem si nu le lua nimeni nici cu 50ron, la foc s-au dat,set bandouri de cauciuc adezive cu dunga rosie de GTI originale, plansa de bord cu dunga pe centru rosie,grila cu 4ochi si buza inferioara vopsita cu proiectoarele centrale cu oglinda galbena,daca as sta sa bag piesa cu piesa toate troacele cred ca as lucra pentru forum o saptamina.am hotarit ca spatiul meu este mai usor de eliberat, sa fim seriosi pun un anunt la "X"ron pentru o pompa de frana cu tot cu rezervor si sta degeaba, la gunoi cu ea adica la fier vechi,sau daca arde pe foc cu ea.

Link către comentariu

Exista rubrica de donatii! Poate nu faceai bani dar iti faceai cativa datori si poate chiar prieteni!

Parerea mea...

Link către comentariu

Tel meu este:0723017588, nicu rares,nu ma dezaprobati ca arunc multe troace dar nu mai aveam loc de ele si in casa nu le mai tin,astea s-au adunat de 17ani de Golfism 2, ca asa este romanul cand vedeam o masina de dat imi inchipuiam ca rezerva mondiala de golf2 se va epuiza si am facut rezerve de lucruri, si eu recunosc ca i-am imbogatit pe vanzatorii de piese care m-au jumulit la bani exact cum decojesti o banana, cutare lucru este 5lei altul este 1000lei, am gasit si am aruncat pe foc ieri o punga cu 4 manere de la 4usi completa cu butoanele cu manivelele,clapele,alveolele de clape,ramele si toate acele cleme care tin tapiteria pe usa inclusiv burdufele de cauciuc si actuatoarele pneumatice, am dat acum multi ani pe ele 100euro si le-a mistuit focul in 10minute.stopuri cu tenta albastra de hella de care ma saturasem si nu le lua nimeni nici cu 50ron, la foc s-au dat,set bandouri de cauciuc adezive cu dunga rosie de GTI originale, plansa de bord cu dunga pe centru rosie,grila cu 4ochi si buza inferioara vopsita cu proiectoarele centrale cu oglinda galbena,daca as sta sa bag piesa cu piesa toate troacele cred ca as lucra pentru forum o saptamina.am hotarit ca spatiul meu este mai usor de eliberat, sa fim seriosi pun un anunt la "X"ron pentru o pompa de frana cu tot cu rezervor si sta degeaba, la gunoi cu ea adica la fier vechi,sau daca arde pe foc cu ea.

chiar nu inteleg dc trebui sa ne exemplifici noua ce ai pus pe foc si ce nu... trebui sa te aplaudam sau sa ne ofticam?

Link către comentariu

scaunele de fata GTI-Editions s-au dat astazi dimineata la adrian asa ca se scot.maiine demolez un golf 2 la 4usi benzinar 1.6 an 1991,asa ca daca sunt intrebari va astept cu draga inima la PM nu va sfiiti,nu-i mai fac poze ca se da ca paiinea calda orice are pe el si oricum cine stie ce sa intrebe vine sa ia si nu mai pierde timpul.

mai adaug 2 cablaje electrice cu calculatoare pentru motor EV si KR si plansa de Ceasuri de Bord cu MFA a fiecaruia la 50euro. adica in banii astia intra Ceasuri+cablaj+calculator de fiecare set.sunt pentru injectii K-jetronic din an 1988 amindoua.

Link către comentariu

am gasit in magazie bagate rau la intuneric 2 fuzete fata de golf2 stg/dr complete dar au discurile si etrierii mai mari, am masurat discurile si au 256mm aproximativ cu o ruleta, am si capetele de planetara stg/dr si par sa fi avut ABS ca au avut senzori.daca sunt amatori le dau si pe acestea

Link către comentariu

• 2 months later...

masina este 1600diesel, cod motor JP,an 1991, gri, 4usi,bari subtiri, bord cu turometru cu o singura mufa,cutie 5 trepte tip 4T, are 243000km, bandouri late.se poate da si cu totul la 700euro.nu se mai pot lua numere rosii,vorbim pe PM sau la tel:0723017588

Link către comentariu

am gasit in magazie bagate rau la intuneric 2 fuzete fata de golf2 stg/dr complete dar au discurile si etrierii mai mari, am masurat discurile si au 256mm aproximativ cu o ruleta, am si capetele de planetara stg/dr si par sa fi avut ABS ca au avut senzori.daca sunt amatori le dau si pe acestea

Pret ?

Link către comentariu

as vrea eu neaparat bordul...si niste bandouri....daca se poate.

Link către comentariu

sa bagam poze la toata lumea, iar daca sunt cereri vorbim pe PM sa nu incarcam topicul

post-66024-0-82936500-1296584395_thumb.j

post-66024-0-62682900-1296584409_thumb.j

post-66024-0-37389800-1296584417_thumb.j

post-66024-0-60912100-1296584429_thumb.j

post-66024-0-81476000-1296584498_thumb.j

Modificat de nicu rares
Link către comentariu

Pret pentru haion,capota si parbriz(daca nu e zgariat sau ciobit).Multumesc.

Link către comentariu

hayonul+capota motor sunt la pachet de 200ron amindoua, bonus placa de portbagaj care nu-i gaurita dar este putin obosita. partbrizul din pacate are o ciobitura.am la alegere si alt Hayon la fel de bun si o capota la fel de buna daca te intereseaza. ai tel meu 0723017588.nicu rares

adaug poze la hayon, are luneta cu tenta verde si la placa de spate

poze 2

post-66024-0-94834400-1296641040_thumb.j

post-66024-0-24427100-1296641366_thumb.j

Link către comentariu

puntea spate este pe ferodou sau pe discuri?? daca am scris gresit rog frumos un moderator sa modifice

Link către comentariu

Salut. Ma bag si eu la manerele de la usi, cele din fata nu ma intereseaza sa fie cu yala; as mai dori plasticele din dreptul oglinzilor, din interiorul masinii.

Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!