Jump to content

Golf 3 GL

MojoGaby

Postare recomandată

Nu e mare diferenta,mie imi convine ca nu mai vibreaza pe spate la haion.Noutati nu prea sunt,am tot fost plecat vara asta prin excursii si masina s-a comportat foarte bine atat la consum cat si la tinuta de drum.Pana la primavara nu cred ca o sa-i fac nimica,poate o sa-i vopsesc jantele in alb la iarna cand le dau jos si le pun pe cele de tabla.In viitorul cel mai apropiat mi-as dorii sa trec la un golf IV 4motion...dar asta ramane de vazut cum o sa stau cu finantele.

Multumesc mult de aprecieri!!

Link către comentariu

jantele la ce pret le-ai luat ? Dau foarte bine pe masina..daca te gandesti sa le vinzi sa dai un semn...eu as vrea sa ii pun jante de aliaj si sai schimb farurile cu unele cum ai tu ...mi se pare mult mai dragutza

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am pregatit masina de iarna,acum cateva zile am schimbat antigelul si astazi am trecut la rotiile de iarna, pe care le-am si vopsit pentru ca erau cam ruginite.Mi se pare asa ciudata masina acuma cu rotiile astea :lol:

post-49729-0-08715000-1352985929_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!