Jump to content

Bara stabilizatoare deasupra sub capota...intre telescoape

PMG
 Share

Postare recomandată

- Saulutare. Ma gandeam sa imi iau o bara stabilizatoare din aceea care se prinde intre telescoape deasupra...sub capota, peste motor. Merita? Mai are cineva? Are vreo importanta la tinuta de drum si stabilitate?

post-59684-1285779593_thumb.jpg

Modificat de PMG
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La fostul Golf cand am cumparat masina din Franta fostul proprietar montase pe masina suspensii sport Koni SS si avea si sub capota bara de rigidizare,ca tinuta de drum era impecabila,fara reprosuri.Datorita drumurilor de la noi eu nu am mai tinut suspensia si am dat-o jos dar am lasat bara de rigidizare,in schimb eu personal dupa cateva mii de kilometri cu suspensie normala+bara de rigidizare nu am simtit vreo o imbunatatire cu ea montata.Concluzie:daca ai suspensie sport poate merita sa iti montezi una,cu suspensie normala de fabrica nu ii vad utilitatea.Bafta!

Link către comentariu

• 2 months later...

de vreo 2 luni un prieten si`a cumparat si eu un golf 3... avea suspensii sport. mergand intr`o zi la niste dezmembrari, si`a luat o bara de rigidizare cum ai spus tu... diferenta este simtitoare, are mai multa stabilitate

Link către comentariu

ca tot s-a deschis subiecul, practic ce face bara aia de stabilizare? la prima vedere fixeaza 2 puncte ale amortizoarelor care oricum erau fixate in caroserie. ajuta la stabilizare, bun. cum?

Link către comentariu

observ ca nu e legata de amortizoare ci de caroserie unde sunt fixate flansele. sa inteleg ca in timpul mersului suportii flanselor se deplaseaza?! :blink:

Link către comentariu

Da flansele se rotesc in momentul cand invarti de volan impreuna cu telscopul.

Link către comentariu

La cum folosim noi masinile in regim de strada nu se simte nici-o influenta a barei suplimentare . Deci la masinile noastre singurul efect este ca incomodeaza daca vrei sa umblii sub capota !

Link către comentariu

Cam greu de crezut ca sasiul sau caroseria se deformeaza masurabil in timpul mersului, mai ales la super-masinile cu super-puteri de 90 de cai. Nu mai retin pe care forum am citit mai demult despre un tip cu ceva masina sport care si-a montat aceasta bara asa-zisa "stabilizatoare", apoi si-a montat camera video sub capota si ceva instrument de masurat tensiunile din bara, apoi a forjat masina fara mila, ca in final sa culeaga informatiile: tensiuni in bara sub limita masurabila, camera video n-a aratat nicio activitate. Aceasta bara stabilizatoare nu face nici rau nici bine, daca va face sa va simtiti masina mai stabila, montati-o. Ajuta exact cat azotul in roti.

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu

mihai_mihai ma referam la suporti adica chiar la partea de caroserie unde sunt montate flansele. stiu telescopul se roteste dar in caroserie n-are de la ce sa fie asemenea tensiuni incat sa fluctueze spatiul dintre suporti (sau cum le-o zice)

Modificat de omu_negru84
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!