Jump to content

VW Golf 4 2.0i benzina

dizy

Postare recomandată

Da, nu vad de ce nu ai putea sa iti pui si tu. Difuzoarele vechi nu le mai am le-am aruncat daca erau bune inca le foloseam :P.

A venit primavara am trecut la look-ul pe sezon bineinteles.

20120314134855.jpg

Si bineinteles minunatiile iernii mai degraba a gropilor lasaste de iarna.

20120314134937.jpg

Si asta nu e tot, nu mi-a iesit poza din fata cu spoilerul acolo mai e ceva plastic spart. Deci iar trebuie sa schimb spoilerul.

Link către comentariu
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dizy

38

• C_r_i_s_t_i

9

• rusen

4

• B0gdy-

2

Stie cineva unde pot imbraca volanul in piele la un pret decent in Bucuresti? Nu ma intereseaza provincia.

Link către comentariu

Provincia e mai ieftina decat capitala la manopera.

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu

Da stiu mai intelegeam si eu daca era diferenta de 20 - 30% dar de 2 ori mai ieftin in provincie da-o incolo de treaba.

Link către comentariu
  • 6 months later...

S-a cam pus praful pe aici. Cu volanul am gasit alta husa care pare a fi din piele momentan. Am facut si revizia in seara asta la 6000 Km cat am facut intr-un an. De anul asta sunt si student deci voi merge mai mult cu ea. Sper sa nu ma lase la greu.

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

la inceput pare putin mai gros,dar pielea se lasa bine pe volan si arata foarte bine ,la mine a trecut 1 an si arata impecabil,ganditi-va ca e o mica bucata de piele care acopera volanul atat,nu e ca si cum ai pune o carpa pe volan

Link către comentariu
  • 2 months later...

Schimbat lichid de frana azi cu ATE Blue Racing. Urmeaza placutele de frana pe fata ca ma avertizeaza de vreo saptamana.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am schimbat azi placutele de frana la puntea fata. M-am chinuit putin la impinsul pistonului pana mi-am dat seama ca am uitat sa desfac capacul de la lichidul de frana. Dupa aia a mers blana..

Link către comentariu

Inca nu sunt schimbari, arata bine, eu sunt multumit. Dupa mai mult timp ar trebui sa devina putin lucios?

Link către comentariu

da , isi face un oarecare luciu dar nu tipator sa sti , in timp se lasa pielea pe volan si arata mai bine , la mine dupa 2 ani nu sunt probleme de niciun fel.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!