Jump to content

VW Golf 4 2.0i benzina

dizy

Postare recomandată

Si eu am tot incercat sa i-l lipesc cu N substante si tot se rupe. Cel mai bine si ca sa rezolvi problema definitiv incearca kit-ul asta de reparatie. Este de stanga si de dreapta. Eu l-am luat cu 39 de lei de la o firma din Cluj importator direct. La piese auto si la reprezentanta sunt cam dublu si ceva. Uita-te la mine pe topic sa vezi cum arata. Daca vrei numarul domnului de la firma da un PM.

Arata bine motorul curat! Bafta.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dizy

38

• C_r_i_s_t_i

9

• rusen

4

• Muale

2

Top Posters In This Topic

Am inteles nu le mai lipesc. Sa vad poate gasesc in Bucuresti mai ieftin daca nu comand de acolo.

Link către comentariu

Activitati in vacanta de condus.

Inainte:

p1010176fy.jpg

Dupa:

p1010177.jpg

Cu ocazia asta am vazut ca sunt dezlipite urechile de sus de la farul din stanga care erau inainte lipite. Vreo idee cu ce le-as putea lipi din nou?

Doar cu o carpa ai sters tot motorul ? WoW :eek: dar intradevar se vad diferentele . :blah:

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

O carpa + apa + sampon auto. Si pentru finish am dat cu o carpa cu motorina. Arata bine la exterior dar pe unde nu ajungi cu mana tot e murdar. Poate gasesc vreo firma de detaling sa il faca mai ieftin, ca la spalatorii dastea ordinare nu ii las sa isi bage nasul in motorul meu.

Modificat de dizy
Link către comentariu

Eu am incercat cu o carpa umeda dar... A iesit cam nimic ca tot ramane un strat de praf pe el , care e de foarte mult timp acolo...deci tot trebuie cu ceva colutie mai speciala ca daca nu , nu are niciun efect prea mare...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina a primit discuri de frana pe fata + un senzor de ABS la roata din dreapta. Discurile vechi mai aveau 18.5 mm am considerat ca le e de ajuns.

imag0109m.jpg

p1050904p.jpg

p1050905c.jpg

Link către comentariu

Ce discuri ai pus si cat te-au costat?Te intreb ca si eu trebuie sa fac aceasta operatiune. Dimensiunea la discurile tale e de 256mm?Multumesc.

Link către comentariu

Discurile sunt Roadhouse 160 lei setul. Marimea lor sunt 280 mm.Tre' sa ma obisnuiesc cu franele de Dacie acum

Modificat de dizy
Link către comentariu

Cum sa te obisnuiesti cu franele de Dacie ? :lol: Nu ai zis ca ai schimbat si senzorul de la ABS ?PS : Placutele pana la urma au ramas acelea vechi ?

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

Pai pana se formeaza placutele pe discuri dureaza cateva sute de km. Da, le-am lasat pe alea vechi mai merg vreo 20.000 de km.

Modificat de dizy
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Domnu` Gabi , te anunt sa faci cand consideri tu un "album" foto al Golfuletzului ... :lol: .

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

Masina a primit un suport de pahare si o noua scrumiera in spate.

p10101772.jpg

Si husele care sunt de ceva timp dar am uitat sa pun poze.

p1010178a.jpg

p1010179s.jpg

Link către comentariu

Fain suportul de pahare , imi place :D ... acuma nu am nicio treaba si vreau sa intreb pe cineva care se pricepe ... daca pui huse , Airbag-ul de imapct lateral din scaune va mai functiona cum trebuie ?

PS : Is faine husele , imi plac . :blah:

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

Au gauri pentru airbigurile din scaune deci functioneaza normal. Multumesc pentru aprecieri.

Modificat de dizy
Link către comentariu

Pe spate dc ai scos centura aia care e fixa pentru pasagerul din mijloc ? Daca no foloseste nimeni mai bine o pui sub scaune :lol: .

Link către comentariu

Aaa deci asa era ... o pui frumos sub bancheta aranjata daca chiar nu ai tot timpul atatia pasageri si e mai estetic asa :lol: .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

toate plasticurile care sufera de o boala specifica VW si se curata asa urat ,te sfatuiesc sa le dai jos , le cureti cu nitro diluan,le freci cu putin smirghel de 3000 si apoi le vopsesti cu negru mat.garantat iese cel mai frumos ,orice autocolantsau folie nu o sa arate la fel de bn,garantez

-plasticuri volan(se zgarie la contact) dar tre si partea e sus facuta

-manerele

-plasticul din jurul manetei de viteze

-plasticul de la scrumiera spate

-torpedoul acela mic din bord(deasupra cass/cd)

-si ce mai crezi

Link către comentariu

Stiu ca se poate si asa am mai auzit de la altcineva ca si-a vopsit elementele zgariate, uzate. Momentan sa vad daca mai fac ceva modificari pe acolo ca sa nu vopsesc si sa zgarii dupa aia.

Link către comentariu

Eu unul as recomanda vopsirea plasticelor cu asta :http://www.germanelectronics.ro/conrad.php?name=Products&pid=888183

Sau daca se vrea se dau jos se curata cu nitro dupa cu smirglu fin,dupa trebuie obligatoriu dat plastic primer si dupa cu orice vopsea se doreste...;) fara plastic primer sunt sanse foarte mari ca vopseaua sa nu prinda!in cazul in care se foloseste prima solutie nu mai trebuie plastic primer...;)

Link către comentariu
  • 2 months later...

M-am decis mai degraba la folie de carbon vedem cand o pun in aplicare, deja imi sta pe retina. :))

Luna cadourilor

p10101773.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut Dizy. am vazut ca ti-ai pus suport de pahare pe spate.as putea sa pun si eu?si pur si simplu intra in acel locas?Si difuzoarele vechi le mai ai?cele originale.Ca eu am luat recent masina(inainte de craciun)si nush exact ce difuzoare are dar sunt mai bune cele originale decat astea

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!