Jump to content

VW Golf 4 2.0i benzina

dizy

Postare recomandată

Sa va prezint si eu bolidul meu, ca asa ii zic colegii mei :D

Masina este urmatoarea:

VW Golf 4 - 2001 - 85 kw/ 115 CP (cod motor: AQY) - 4/5 Usi -Edition

La cumparare a avut 129.200 de km.

Dotari (in momentul in care am luat masina) :

- Culoare albastru

- Folie pe geamurile din spate si haion (a avut si pe geamurile din fata dar a trebuit date jos la RAR pt certificatul de autenticitate)

- Aer conditionat

- Servodirectie

- ABS, ESP

- Inchidere centralizata

- Oglinzi electrice

- 4 geamuri electrice

- Scaune reglabile pe inaltime

- Jante 16"

- 2 air-baguri

Ce a primit pana acum:

- schimb distributie

- schimb ulei + filtre

- pus antigel ca avea doar apa :vaidecapulmeu:

- schimb amortizoare fata

Ce va primi pe viitor:

- amortizoare spate

- reglat consumul ca e cam maricel acum, asta implica schimb bujii desfundat injectie, schimb senzori de temperatura apa si temperatura ulei.

Si acum pozele:

p1010858i.th.jpg

p1010861q.th.jpg

p1010857qb.th.jpg

Cu ocazia asta ii multumesc lui Tibi_84 pentru mansonul de schimbator.

Modificat de dizy
Link către comentariu
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dizy

38

• C_r_i_s_t_i

9

• rusen

4

• Muale

2

Top Posters In This Topic

Eu iti recomand un volan de piele in 3 spite si o curatare buna a interiorului. O sa vezi ca altfel v-a arata. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Poti sa colantezi partile cu vopseaua sarita(e o buba veche a vw).

Eu asa facusem la fosta masina.

Le poti face tu(cu ajutorul unui uscator de par) sau sa apelezi la o firma care se ocupa cu colantari.

O alta optiune ar fi sa cumperi trimul(insa e cam piperat)

Link către comentariu

Multumesc la toata lumea, sa avem cat mai multi km fara probleme.

Volanul il voi lasa asa cum e nu imi sta in cap, la colantare ma gandeam si eu cu folie de carbon dar nu stiu de durabilitate cum o fi.

Link către comentariu

folie de carbon am eu pusa de vreo 8 luni si e in perfecta stare dar trebuie sa o puna cineva care se pricepe

Link către comentariu

foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si urez la cat mai multi km fara probleme

o mica sugestie (fara suparare) e sa dai jos acea husa de volan (sincer nu ii vad rostul la o asemenea masina)

Folie am aplicat si eu pe bord si manere si vine chiar bine ... cat despre aplicat fie cu feonu fie bricheta(cum am facut eu ) in cazul in care nu ai un pistol cu aer cald

Link către comentariu

Daca ai vedea cat de uzat e saracul volan... Mai bine asa ca nu simt volanul rece sau fierbinte in functie de vreme.

Modificat de dizy
Link către comentariu

Apropo are cineva idee daca aceasta masina a venit cu cheie briceag din fabrica sau telecomanda pentru inchiderea centralizata? Eu am primit-o doar cu o singura cheie simpla si asi dori totusi una briceag de la o reprezentanta daca se poate pentru aceasta masina.

Link către comentariu

aceiasi husa am si eu pe volan si la golf si la T5 :D

si sincer nu as da jos pentru nimic... tine de cald dimineata la 0 grade cand toata masina e bocna :D

vopseaua julita necesita atentie mai mare... daca vrei sa faci treaba buna, desfaci consola centrala si tot ce e julit... si cureti cu granulatie fina si apoi vopsesti cu spray

nu te costa mult si iese treaba buna, asa am facut eu la manerul usii de la sofer..

poti sa schimbi singur senzorul G2/G62 daca apare cu erori.. pentru ca daca G62 e dus, iti creste consumul cu 1l de obicei.

bujiile le mai poti schimba sa te ajute la consum redus

Link către comentariu

Asta se va intampla la urmatoarea intrare in service + alte minunatii de schimbat deci nu are rost sa ma bag eu. Consumul e destul de mare momentan 12.5L /100km in oras(mers normal), in afara nu am apucat sa testez.

Link către comentariu

pai cam ai un consum aproape corect...pt 2.0 cmc de generatia aia.uita-te si tu si ai sa vezi ca un 1.6 consuma 9-10.oricum fa toate cele propuse,nu strica sa le cureti,schimbi.brgds

Link către comentariu
  • 1 month later...

Consumul a scazut pe la 11% in oras, dar asta nu e oras, dar oricum sunt multumit acum.

Adaug pe lista dotarilor si oglinzile incalzite de care am aflat pe un drum cu multa ceata.

Cat de curand va primi si ghetute de iarna.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Masina a primit un suport nou de joja, cel vechi era rupt si prins cu 1 furtun s-a ruptin vreo 3 bucati cat de praf era..

Si o interfata VCDS ca sa ii fie invadata intimitatea mai des :blah_:

imag0092kz.jpg

imag0093nx.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

SI eu ma gandesc sa imi schimb difuzoarele sau macar sa pun si in spate(momentan nu am numa in fata) De unde le-ai luat si cat te-au costat?

Link către comentariu

Daca n-ai rezolvat volanul inca, iti sugerez sa-l imbraci in piele, este foarte mare diferenta si la doar 150 ron, mi se pare o afacere foarte buna.

Poze

Link către comentariu

@B0gdy- Le-am luat de pe un magazin online dar nu mai tin minte care 300 de lei au fost 2 perechi Magnat edition 216. Sunt super incantat de cum se aud acum.

@Ice_2k Inca am husa dar astept sa se mai rupa si dupa aia bag piele pe volan.

PS: nu se vad pozele.

Modificat de dizy
Link către comentariu

difuzoare noi fata + spate multa munca domne....

Ma o fi munca dar cum ziceai acuma iti duci in concediu discoteca cu tine :biggrin: deci nu te mai obosesti sa mergi la cluburui ca ai muzica ca lumea :lol:

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

Si asa nu imi plac discotecile; pline de cocalari si pitipoance... :blah_:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Si avem si primul accident. Pagube materiale mici, dar morale mari. Am ramas fara permis minim 1 luna.

imag0106y.jpg

Si ce va urma dupa ce imi recuperez permisul.

imag0107nf.jpg

imag0108o.jpg

Bara + bandou am luat aftermarket sunt curios ce o iesi. Trebuie sa apelez la un tinichigiu sa mai aranjeze bara cum trebuie.

Modificat de dizy
Link către comentariu

Puteai sa incerci pe la dezmembrari..macar luai OEM, chiar daca erau folosite. Dar ce ai facut/patit?

Link către comentariu

M-am luat la bataie cu un tramvai a iesit cu un ochi vanat dupa cum vezi. :vaidecapulmeu:

Am incercat la un coleg de forum, dar nu avea momentan. Asta e, macar varianta asta e mai ieftina.

Modificat de dizy
Link către comentariu

Activitati in vacanta de condus.

Inainte:

p1010176fy.jpg

Dupa:

p1010177.jpg

Cu ocazia asta am vazut ca sunt dezlipite urechile de sus de la farul din stanga care erau inainte lipite. Vreo idee cu ce le-as putea lipi din nou?

Modificat de dizy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!