Jump to content

Combinatii "secrete" - de butoane

motanul lenes
 Share

Postare recomandată

Vin cu un exemplu: la Logan daca apesi butonul ce reseteaza distanta parcursa (si tii apasat) dupa care pui contactul si imediat apesi de doua ori concomitent pe acelasi buton de resetare a kilometrajului iti apre cati litir de benzina mai ai in rezervor. Inainte de a apasa de doua ori acel buton se observa ca acele de turatie si de Km/ora se invart de la 0 la maxim de cateva ori asa incet . Dupa ce am efectuat apasarile descrise mai sus este afisat continutul de benzina din rezervor exprimat in litri.

Intrebarea mea este: La fabia exista astfel de succesiuni de apasari de butoane asa incat sa iti fie oferite informatii diverse?

Mentionez ca nici Loganul si nici skoda mea nu au computer de bord.

Am citat postul de mai sus, in ideea ca si la New Polo ar putea exista astfel de combinatii, in ton cu lumea digitala de azi :icon_thumright: , si care, probabil ar mai putea oferi cate o informatie si pentru noi, cei fara computer de bord. La Logan, am vazut si eu procedura de mai sus, si asa este. A facut cineva sapaturi, pe terenul minat, aflat in Partea Intunecata a manualului? :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Cunoaste vreun posesor de Polo 6r codurile "ascunse" de climatronic? Aceste coduri se pot accesa prin apasarea simultana a butoanelor AC+Dirijare aer sus + Dirijare aer jos, sunt in numar de 54, de la 00.0 la 54.0. Selectarea codului principal (cel dinainte de virgula) se face cu rotita din dreapta, aceea de reglaj a temperaturii. Pentru submeniuri, nu am descoperit corespondenta. Oricum, se pare ca meniul climatronicului este diferit de cel de pe fabia 2 sau restul marcilor VAG.

Codurile testate pana acum sunt urmatoarele:

01 - temperatura interioara

02-03 - senzor intensitate luminoasa - mediu si instantaneu (?)

04 - temperatura exterioara

05 - temperatura exterioara medie (teoretica - corespunde cu cea afisata pe CB)

10 - viteza ventilator

11-14 setari diverse supape / guri ventilatie

15 - contor durata functionare motor (?)

17 - temperatura evaporator

19 - mod functionare sau cod eroare compresor ac

23 - temperatura aerului introdus in cabina

Nu am gasit nici un corespondent pentru temperatura motor, lichid de racire sau viteza, asa cum exista la fratele mai mare, golf.

Daca aveti informatii suplimentare pe acest subiect, va rog sa le postati.

Modificat de Stormlord
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu stiu daca se incadreaza aici, dar am observat ca daca temperatura exterioara scade sub 5 grade (cam asa ceva) se aprinde pe bord un fulg si temperatura face un blink de cateva ori si se aude si un sunet ca atunci cand nu ai centura pusa. (Avertizare posibil polei).

Link către comentariu

La 4 grade mai exact, se aprinde avertizarea de aparitie a poleiului. Cateva secunde clipeste pe computerul de bord, timp in care nu poti afisa restul informatiilor legate de consum, etc. Este o avertizare care e documentata si in manualul de utilizare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Pentru resetarea intervalului de service pe CB se urmaresc urmatorii pasi:

1. Decuplati contactul

2. Apasati butonul 0.0/SET si mentineti-o apasata

3. Cuplati contactul

4. Eliberati tasta 0.0/SET si apasati in interval de 20 s tasta alaturata, din stanga (cea cu doua dreptunghiuri intersectate)

Link către comentariu

• 3 months later...

:rolleyes: 19.2/19.3/ la golf viteza in km/h si mile/h

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!