Jump to content

Alegere VW Golf 4

zupper

Postare recomandată

Buna ziua imi cer scuze daca am postat gresit dar doar aici am fost lasat sa deschid un topic vreau sa imi achizitionez si eu un VW Golf 4 si as dori sa imi spuneti si mie consumul si care este cea mai buna alegere.Asadar vreau sa imi spuneti si mie cat consuma un VW Golf 4 1.4 16v, VW Golf 4 1.6 16v si un VW Golf 4 1.9 TDI.Normal ar fi sa aleg TDI consuma cel mai putin dar dintre benzinare ce parere aveti care e mai bun.Va multumesc pentru raspuns.

Link către comentariu

Zupper , da ai postat gresit.

Pai depinde de multi factori consumul:

1. omul de la volan, daca mergi cu viteza, consuma, daca mergi subturat iar consuma.

2. starea masinii, daca e intretinuta, consuma mai putin, daca nu... mai mult.

3. e o aproximatie mers mixt 1.4 16 valve 6.4-7l % * dar si 6 economic (caroseria mare, motor mic)

1.6 nu stiu iar 1.9 depinde de putere (90 cp, 131cp) de la 4,5 l % la 7 L%

De recomandat iti recomand 1.6 benzina, dar si in functie de cati km ai sa mergi anual, benzina 15-20 mii km, motorina trebuie cam 30000 km sa merite.

Iar motorina nu ti-o recomand pentru oras, drumuri scurte.

Cu placere si sper ca am fost de folos!

Link către comentariu
  • Administrator

Sunt cateva subforumuri in care vei gasi cu siguranta raspuns la intrebarile tale, gen: TDI Forum, Motoare pe benzina, Versus, Golf IV & Bora etc.

Doar rabdare trebuie sa ai si sa citesti ceea ce s-a discutat deja pe acest subiect.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!