Jump to content

Vw Golf MkIII

Vizitator

Postare recomandată

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rulez

96

• dreamer

14

• Circoloco

8

• Tracto

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asa cum am promis , azi am spalat masina si i-am facut cateva poze cu camera foto :

dsc05753l.jpg

dsc05755w.jpg

dsc05756t.jpg

dsc05754rs.jpg

dsc05759y.jpg

dsc05760vy.jpg

dsc05761r.jpg

dsc05762.jpg

dsc05763p.jpg

dsc05764s.jpg

dsc05766.jpg

dsc05767r.jpg

Cam asa arata masina in momentul de fata , mie imi place , ma simt multumit de ce am reusit sa fac :icon_thumright: .

P.S : Sarbatori fericite tuturor membrilor vwforum.ro !!

Link către comentariu

In sfarsit un golf 3 care sa imi placa si mie :P. Ai grija cum o conduci. Au probleme masinile astea la sistemu de siguranta cel putin lipsa de ABS si ESP. Nu vreau sa te sperii sau ceva dar cam astea is pozele din vechia mea masina. Pierdut controlu la 120 km. Motoru a sarit 150 de metri iar volant 200 de metri.

http://img801.imageshack.us/i/13042011697.jpg/

Am intrat in depasire, am reintrat in coloana, cel din fata a franat brusc. Am franat cat am putut si am iesit de pe carosabil si am rupt pomu. Nici o zgarietura nu am avut deci, am avut zile. :Driver: Asa ca mergi usor cu ea ca , cam are limite.

Modificat de TrIcK
Link către comentariu

Salut, felicitari in ceea ce ai facut cu masinuta. Aceleasi stopuri / faruri le am si eu pe golful meu ( ) si ca o propunere, cauta-ti om care (sau iti dau eu daca nu ai) care sa iti modifice ledurile de pe pozitie, mie mi-a dat jos sticla, mi-a taiat inelul, si mi-a bagat placa cu circuit, si acum am undeva la 30 de leduri per inel, nu 3 cum e initial, deci se vad super si ziua fara nici o problema ... Eu mi-am anulat si semnalizarile si sunt montate tot pe inel, au rol si de pozitie, si de semnalizare, in functie de caz, si tocmai de asta sunt portocalii nu albe, cel putin cand se lasa ziua, se vad criminal, zici ca'i un monstru :)

Felicitari inca o data, si succes !

Link către comentariu

Frumoasa si curata,dar ai grija ca la praful de la noi din tara...se murdareste repede...in 2 zile nici nu zici k ai spalat-o :blink: frumos exemplarul cat mai multi km fara incidente :) si sa ne vedem cu bn prin trafic ca vad ca locuiesti in Ploiesti :blah_: bft cu modificarile,apropo i-ai dat cu polish?Ca vad ca arata de invidiat vopseaua pt varsta ei :D

Link către comentariu

@TrIcK : Multumesc pentru aprecieri .

Asta nu e masina sa o alergi , mai ales la cei 64 de cai care ii are , e o masina mai mult de aranjat exterior-interior .

@DomaniG : M-am gandit la colantare inainte de a pune folie pe geamuri , si am ajuns la concluzia ca asa arata mai bine , poate ma razgandesc odata si odata .. :icon_thumright:

Multumesc pentru aprecieri .

@nlkoo : Am vazut topicul tau , masina este foarte frumos aranjata . Imi place ideea cu farurile , dar deocamdata i-am pus becuri Philips BlueVision , la recomandarea colegului @Tracto , si imi place cum se vede acum .

Oricum , multumesc pentru sugestie si pentru aprecieri .

@alecsandru19 : Adevarat , se pune praful imediat pe ea :vaidecapulmeu:, dar asta e , o mai sterg din cand in cand , dar cand este mai murdara , o duc la spalatorie .

Nu , eu nu i-am dat nici un polish , poate in viitor reusesc sa fac si asta .

Multumesc pentru aprecieri si ne vedem prin trafic .

Modificat de rulez
Link către comentariu

neaparat suspensieeeeeee !!!!!!!! frumoasa masinuta:) bafta in continuare cu ea

Link către comentariu

Cu placere, la mine a fost faza ca mi-am acoperit / anulat semnalizarile si proiectoarele din bara, iar acum acele inele, daca e pozitia / faza scurta stinsa, si semnalizez, se aprind cele 2 cerculete corespunzatoare partii in care semnalizez si "palpaie", iar daca's pe pozitie sau faza scurta, si sunt deja aprinse, in momentul in care semnalizez se sting/aprind/sting/aprind, etc :)

Inca o data, felicitari si succes !

Link către comentariu

@andutzu_com : Poate reusesc macar arcuri sport care sa coboare 3-4 cm . Multumesc pentru aprecieri !

@nlkoo : Am citit asta in topicul tau , mi se pare foarte interesant ce ai facut , dar eu nu am nevoie sa folosesc pe post de semnalizare . Oricum multumesc inca odata pentru sugestie .

Link către comentariu

Salut ! Arata super cu modificarile aduse si nu numai.

Vroiam sa te intreb cum ai facut cu arcadele de la aripi. Masina banuiesc ca nu a avut montat asa ceva pe ea din fabrica ? Intrebarea mea este cum a incaput arcada de plastic in spate de bandou. Bandoul are aceleasi dimensiuni la golfurile in 2 usi in spate atat la cele care au avut din fabrica arcade cat si la cele fara ? Te intreb in ideea ca vreau sa le pun si eu pe masina si nu stiu daca trebuie sa schimb bandourile spate sau nu. Vad la ca tine au venit perfect !

Succes in continuare cu modificarile si spor la km !

Link către comentariu
  • 1 month later...

@Tracto : Scuze pentru raspunsul intarziat :D .

Masina asa am luat-o cu arcadele deja puse , bandourile sunt cele origianle .Pe spate , in dreptul bandoului , arcada este decupata (acum nu stiu daca este asa ea din fabrica sau a fost decupata ulterior ) . Pe fata nu este nici o modifcare facuta . Sper sa iti fie de ajutor :) .

Cat despre masina , a ajuns la 155.000 de km si merge in continuare foarte bine .

Ce parere aveti despre acest model de jante ?? merita sa le dau pe ale mele la schimb ? Sunt BBS , ET : 45 , 6J .

defaultes.jpg

Link către comentariu

In ambele situatii trebuie lasata :D Nu inseamna ca trebuie sa dai cu baia de ulei de asfalt dar pune-i macar arcuri in prima faza si o sa-ti placa. BBS + Volkswagen intotdeauna va arata bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Adevarat , trebuie lasata , dar acum nu .

Deocamdata raman pe masina jantele pe care le am acum :) .

Link către comentariu
  • 2 months later...

Astept pana la iarna cand le pun pe cele de tabla sa vad daca gasesc ceva sa le dau pe astea la schimb tot cu ceva gen BBS .

Link către comentariu

Nu prea sunt adeptul decal-urilor pe masina,dar asta spre suprinderea mea da chiar bine :)

P.S. Golul ala dintre aripa si cauciuc vrea sa dispara :D

Link către comentariu

P.S. Golul ala dintre aripa si cauciuc vrea sa dispara :D

Mda .. tot acolo e golul :vaidecapulmeu:.

Plus cateva poze ( scuzati calitatea , aveam doartelefonul la indemana ) :

fotografie0033.jpg

fotografie0038.jpg

fotografie0035c.jpg

Link către comentariu

salut, am si eu o masina asemanatoare cu a ta (adica acelasi motor) si sunt curios ce inseamna "valva de recirculare a gazelor si controller electronic".

in rest nu pot sa-ti spun ca masina e super e mea are 390.000 de km dintre care eu i-am facut cam cati are a ta de toti :D

Link către comentariu

@BVladG : Valva de recirculare a gazelor stiam ca este ceva ca EGR-ul .

In curand poze cu o noua schimbare la masina ;) .

Link către comentariu

Ok , joi seara am schimbat jantele , mi-am luat BBS 6jx15" cu cauciucuri 195/50 toate 4 .

Stiu ca multi o sa imi sara in cap "ca de ce am dat jantele" etc. , le-am dat ca vroiam altceva si ca imi place modelul .

Cateva poze de calitate slaba , cand o sa am timp sa o spal am sa ii fac poze noi :

fotografie0043u.jpg

fotografie0042.jpg

fotografie0045u.jpg

In plus azi am lipit numarul pe spate cu banda dublu adeziva de la BISON (o sa sterg si banda neagra , dar mai incolo , cand ma plictisesc de ea :)) ) :

Stiu ca o sa imi iau pareri proaste despre stikerul cu Diavolul Tazmanian , dar e foarte amuzant :)) .

fotografie0048u.jpg

fotografie0051.jpg

Daca e vremea frumoasa maine , il lipesc si pe fata , daca nu week-end'ul viitor .

Ce mai vreau sa fac la interior :D :

fotografie0047s.jpg

..........................................................................................................................................................................................................

Da , stiu ca masina mai trebuie coborata ..

Da , stiu ca trebuie praguri si partea de sus a barii vopsita in negru ..

Da , stiu , dar anul acesta nu cred ca ii mai fac nimic important inafara de schimbatorul de viteze .

Urmeaza in vreo 2.000 de km schimbul de ulei si cam atat .

In rest ce sa zic , sunt multumit de masina , am ajuns la 157.000 de km , si am scos un consum in oras de 6,9 - 7% .

Va astept cu pareri ;) .

Modificat de rulez
Link către comentariu

Super bun consumul,fata de 10 la al meu :))

P.S. Ideea cu bila vroiam sa o abordez si eu dar m-am lasat deocamdata,astept cu interes sa vad cum iese la tine :)

Link către comentariu

Wow , cam mare consumul de 10% in oras .. mai ales ca eu numai acolo merg , ies foarte rar din localitate .

La faza cu schimbatorul de viteze sa vad cand imi fac timp sa o prelucrez :D .

Am o intrebare pentru cei care au numerele de inmatriculare lipite cu banda dublu adeziva :

Eu am lipit numarul pe spate cu BISON DOUBLE FIX-BANDA DUBLU ADEZIV 1,5MX19MM :

double_fix.jpg

Aceasta e banda pentru casa , numarul s-a lipit foarte bine , dar va rezista la iarna la frig ?

Va rog , cei care au lipit numerele cu banda din asta , sa ma lamureasca si pe mine :D .

Modificat de rulez
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!