Jump to content

Vw Golf MkIII

Vizitator

Postare recomandată

Va salut dragi colegi de forum ,

Aceasta este noua mea achizitie :

Volkswagen Golf MkIII 1.9D (1Y) varianta CL :

-motor 1.9D 1Y cu valva de recirculare a gazelor si controller electronic

-64 cai putere

-fabricat in 1995

-km : aproape 150.000 (reali cu carte service)

-airbag

-servo-directie

-inchidere centraliza vacuumatica

-cd-player + 4 boxe

-jante aliaj pe 14

Masina are toate consumabilele schimbate ( distribuite + accesorii , filtre ,etc. ) , a fost foarte bine intretinuta de fostii ei proprietari ( atat estetic cat si tehnic ) . Nu are tapiteria rupta , sau alte chestii de genu .

Poate vor urma si unele imbunatatiri , dar nu are rost acum sa vorbesc despre asa ceva .

Cateva poze cu masina (arata mult mai bine in realitate) .

Exterior :

dsc0541t.jpg

dsc05422p.jpg

83435831.jpg

imagine0399.jpg

imagine0404.jpg

Interior :

imagine0391.jpg

imagine0392.jpg

imagine0394.jpg

Motor :

imagine0395.jpg

imagine0396.jpg

Va rog sa scuzati calitatea la unele poze ( sunt facute cu telefonul ) ,voi reveni cu poze mai bine facute :lol: .

Numai bine !

Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rulez

96

• dreamer

14

• Circoloco

8

• Tracto

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc .

Deoarece eu merg foarte mult in oras ( cam 95 % ) am nevoie de o masina fara turbo , de aceea am ales-o pe aceasta.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ! Sa ai mare grija de ea. Sunt tare curios sa aud cum suna motorul ! Si eu mi-as fi dorit un SDI dar era taxa prea mare :(

Numa bine ! :Driver:

Modificat de Tracto
Link către comentariu

@blordc : Multumesc pentru urari .

@Tracto : Multumesc , am sa am grija de ea . Motorul suna frumos ( cel putin mie imi place ) . Sper ca intr-o zi sa iti indeplinesti dorinta :icon_thumright: .

P.S : De unde as putea si eu sa fac rost de un stiker vwforum.ro ?

Modificat de rulez
Link către comentariu

Mi-as dori sa imi dai un PM sa imi zici cat te-a dus vopsitul masinii, ma gandesc si eu la o astfel de operatiune.

O mica sugestie daca nu te superi: vopseste pragurile negre ca sa fie in ton cu pasajele din plastic de pe arcadele aripilor. Si de asemenea partea de sus a barilor (fa-le tot negre) . Numai bine .

Link către comentariu

@steffan:Multumesc ! Nu vreau sa vopsesc bandourile ( imi place contrastul rosu/negru ) .

@phun:Ai P.M . Este o idee ca sa vopsesc pasajul (am sa ma gandesc la ea) , cat despre bari nu le-as vopsi . Stai calm , nu ma supar :), orice sugestie e bine venita .

Numai bine .

Link către comentariu

este foarte simpatica ... imi place culoarea mult ... nu stiu cat de pretentioasa este !

Modificat de davides
Link către comentariu

@davides : Multumesc, nici eu inca nu stiu cat de pretentioasa este , nu am apucat sa o spal sa vad cat se tine murdaria departe de ea :D.

Link către comentariu

Nici nu vreau sa ma gandesc cat de putin consuma ... si mai si arata intr-un mare fel,foarte ingrijita. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

@dreamer: In carte consumul dat este : la 90 Km/h : 4,1 , la 120 Km/h : 6,1 , in oras : 6,5 . Nu am avut timp sa ii fac consumul (am de putin timp masina) , dar am sa il fac sa vad daca e aproape ca in carte . Multumesc pentru urari.

Intre timp , mi-am comandat un set de covorase speciale de Vw Golf III de cauciuc de la colegul @themircea .

catsugk.jpg

Numai bine .

Modificat de rulez
Link către comentariu

Salut,

Foarte frumoasa masina si sa o stapanesti sanatos.Ai un consum de invidiat...

@Tracto:Din cate stiu SDI e cod AEY si are un cuplu putin mai mare fata de 1Y :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Revin cu cateva poze facute astazi masinii , cu noile sale numere :) .

imagine0451.jpg

imagine0450.jpg

imagine0454.jpg

imagine0455.jpg

imagine0452.jpg

imagine0456.jpg

imagine0458.jpg

imagine0461.jpg

imagine0466.jpg

imagine0462.jpg

Va rog sa scuzati calitatea pozelor si murdaria de pe masina .

Numai bine.

Link către comentariu

@ByZ : Vorba ta , nu conteaza asta , masina merge bine , nu am probleme si oricum , am mai spus si ma repet: merg mult in oras , deci 64 de cai imi ajung :( .

Numai bine.

Modificat de rulez
Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea masinii, arata bine si interiorul, se vede ca a fost intretinuta cu grija.Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

@tytel : Multumesc :unsure: .Imi place sa am grija de masina mea si sa arate bine atat interior cat si exterior :)) .

Numai bine

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!