Jump to content

GOLF VI R (2010)

.Alex.

Postare recomandată

A intrebat cineva despre un mic review la DCC.

Pe scurt DCC face 2 lucruri

1.Intareste amortizoarele

2.reduce asistarea directiei si o ingreuneaza.

Are 3 moduri : Comfort , Normal .Sport.

In practica pe ultimii 4000 km am folosit cred ca majoritatea timpului modul Comfort.

In mod Comfort masina devine aproape ok pentru drumurile din Bucuresti,as putea sa zic ca este chiar "moale" (exceptand zgomotele de la rotile de 19").

Diferentele intre Comfort si Normal sunt destul de sezizabile ,dar intre Normal si Sport destul de mici.

Am incercat o vreme sa merg cu Normal , dar este prea obositor pentru spate si rinichi ,cat despre modul Sport doamne fereste sa iei vreo denivelare sau groapa ca zbori cu ea (si odata cu groapa se deregreleaza cate vreaun unghi la roti garantat 100%), masina are o directie extrem de sensibila deci pe scurt MARE ATENTIE la gropi.

Modul Normal,ai crede ca este calea de mijloc intre Comfort si Sport dar nu prea este asa, as zice ca este mult mai apropiat de Sport decat de Comfort,deoarece masina pastreaza caracterul extrem de teapan care se remarca si in modul Sport.Volanul de asemenea se misca greu la parcari.

Masina in mod Sport se comporta mai mult sau mai putin ca un kart,extreme de putin ruliu,raspuns instant la schimbare de directie, franeaza aproape neutru (nu se lasa pe suspensie in fata), se simte Absolut orice caracteristica a drumului (drept sub fund :)) ), dar sincer recomand sa nu-l folositi decat daca sunteti 100% siguri de starea impecabila a drumului pe care mergeti. De asemenea nu recomand sa parcati in mod Sport ,volanul se misca extrem de greu la viteze foarte reduse.

Am facut drum Constanta-Bucuresti and back, cat si Bucuresti-Rm Valcea ,pot sa zic ca cea mai buna setare pentru drumuri lungi este tot modul Comfort,chit ca sacrifici ceva din distanta din franare (se lasa destul pe bot la franari puternice ).

Pentru cine doreste sa achizitioneze un Golf R si banuiesc ca se poate aplica si la Scirocco R va sugerez sa uitati de rotile de 19" (arata frumos dar sunt mai mult o bataie de cap la ce drumuri avem) si neaparat sa o luati cu DDC ,deoarece fara modul Comfort masina este foarte greu de folosit ca daily driver.

Modificat de .Alex.
Link către comentariu

Un vis! Sa o conduci sanatos!

Singurul dezavantaj major (din punctul meu de vedere) sunt cele 5 usi :eek:. Imi place mai mult in versiunea cu 3 usi. Totusi, masina e mai potrivita pentru daily drive in versiunea cu 5 usi. Daca va ramane asa, daily drive, ti-as sugera sa treci la jante de 18 :blink:.

Daca vrei sa o pregatesti putin de "track", trebuie neaparat haldex controler (cum ai scris mai sus). Si mai trebuie si alte suspensii pentru pista.

Sanatate!

Link către comentariu

Nu am avut inca privilegiul sa ma dau cu una. dar dupa ce am vazut-o pe a ta ...IMI DORESC . sa o conduci sanantos

Link către comentariu
  • 1 month later...

O masina dupa care orice pasionat auto va intoarce capu! Felicitari pentru achizitie si sper sa ne vedem pe la casa poporului...:) astept sa imi vina si mie GTI u !!! woohooo! :))

Link către comentariu
  • 1 month later...

ai cumva nr TOX? :)l-am intrebat si pe TEFF acelasi lucru.dar se pare ca mai e un GOLF 6 R in bucuresti:)tot albastru:) am parcat langa unul la casa di david in herastrau..eram cu un bmw 6 alb cabrio.

offf abia astept sa imi vina GTIul...se pare ca o sa fie facelift.....faruri cu led si stopuri ca pe R(cel putin asa zicea dealerul)..stau ca pe ace:)))

bafta!

Modificat de corad0
Link către comentariu

masina asta e ceea ce doctorul recomanda :lol:

sa ai grija de ea ca nici ea nu te dezamageste :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!