Jump to content

GOLF VI R (2010)

.Alex.

Postare recomandată

Cea mai frumoasa masina de pe forum de departe! Si cu potential mare pentru modificari, insa eu as pastra-o originala. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Sa o alergi sanatos si fara evenimente neplacute! Eu as fi ales-o DSG, dar daca nu o folosesti ca masina de toata ziua e super si manuala.

Link către comentariu

Deci am ramas fara cuvinte .... sa o stapanesti sanatos , multi km fara probleme si in primu rand sa te bucuri de ea

Link către comentariu

Planuiesc sa o tin stock exceptand un chip-tuning si un controller haldex modificat (acesta va veni cu siguranta dupa ce iese din garantie). Masina o folosesc zilnic, ca " daily driver" si sincer nu am probleme cu cutia manuala in oras, nu este prea obositoare, masina este foarte calma daca nu te dai la ea.

Link către comentariu

R-urile de pana acum erau aspirate, cu motoare langa care plangeai cand plateai impozit. Cu asta ce s-a intamplat?

Sau o sa apara si un R MK6 aspirat?

Modificat de vs91mrc
Link către comentariu

s-au scos cele de 3.2 aspirate. noxe mari, impozite mari.

au decis sa puna 2.0 turbo, la fel de eficient ca cel de 3.2, ba chiar mai puternic :icon_geek:

Link către comentariu
  • Administrator
Si cu potential mare pentru modificari, insa eu as pastra-o originala. Sa o stapanesti sanatos!

+1 si la mine dar eu as umbla "pe sub fusta" la haldex si motor.. In rest exteriorul OEM e perfect si sunt sute de golf vi ce si-ar dori spoilerele tale, rotile si stopurile :icon_geek:

Link către comentariu
s-au scos cele de 3.2 aspirate. noxe mari, impozite mari.

au decis sa puna 2.0 turbo, la fel de eficient ca cel de 3.2, ba chiar mai puternic :icon_geek:

Mersi pentru lamurire.

Alex, s-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Dementiala masina! Sa o stapanesti sanatos! Cand ai timp, poate ne scrii un mic review despre DCC.

Bafta!

Link către comentariu

3 pagini de comment-uri in doar 4 ore. Asta spune tot despre masina. :))

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult.

Link către comentariu

Masina de masina ! E super si mai ales geniala "ideea" celor de la VW de a reduce motorul la 2L mai ales la taxele de tot felul ce sunt si mai apar.

Si culoarea mi se pare foarte foarte potrivita.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!