Jump to content

VW Corrado VR6 2.9 / 190 hp

clau_lcf

Postare recomandată

Salutari colegi.

Sa imi prezint si eu corrado ul meu.

Este vorba de un corrado vr6, 2900 cc, din 1995, care a fost 100% original pana l-am cumparat eu. Este o masina foarte bine conservata, cu 216.000 km reali.

Ca si dotari, are geamuri electrice, trapa, volan reglabil, MFA, oglinzi electrice si cam atat. Sunt al 2 lea proprietar Sa foosit de ea, existand un dealer intre mine si primul proprietar. Primul proprietar e nascut in 1936, si cred ca deasta e conservata masina asa de bine, Cand am cumparat masina, am vrut sa o modific, sa i ipun turbo, sa ii fac interiorul in piele, spoilere, muzica de 1500 E. si alte cele.

Am apucat sa schimb lumina la bord, sa ii pun neoane sub scaune, i-am schimbat grila, am pus fara semn, si am schimbat evacuarea, volanul...

I-am desfacut tot interiorul si l-am curatat. era jalnic.

Acum m-am hotarat sa reconditionez masina, si sa o fac clasica, exact cum a facut-o VW. Dar am in plan sa iau alt corrado, sa il modific, si sa il fac si TDI in acelasi timp. cu un AFN de 110 cai

Am masina din octombrie 2008, am cumparat-o din Germania, Offemburg. Lahr, din tr=un parc auto BM AUTOMOBILE. Sunt al 2 lea proprietar real al masinii. Din pacate cei de la BM AUTOMOBILE au fost foarte neseriosi, masina fiind importata din Elvetia, care e non UE, neavand vama platita si nici certificat EUR 1. altfel m-am ales cu un corrado impecabil care e neinmatriculat, pt ca trebuie sa platesc taxe vamale 4172 E, bani pe care statul roman nu o sa ii vada in veci de la mine. De circulat am circulat 3 luni, cat am avut numerele rosii. Momentan sunt in Spania, si incerc sa vad cum e aici cu masinile non UE. De inmatriculat tot o voi inmatricula.

Las imaginile sa vorbeasca.

P.S. Numerele sunt de la cealalta masina care o aveam. Sunt doar de poza.

........

post-28553-1284981700_thumb.jpg

post-28553-1284981716_thumb.jpg

post-28553-1284981732_thumb.jpg

post-28553-1284981758_thumb.jpg

post-28553-1284981778_thumb.jpg

post-28553-1284981801_thumb.jpg

post-28553-1284981823_thumb.jpg

post-28553-1284981889_thumb.jpg

post-28553-1284982000_thumb.jpg

post-28553-1284982025_thumb.jpg

post-28553-1284982057_thumb.jpg

post-28553-1284982090_thumb.jpg

post-28553-1284982116_thumb.jpg

post-28553-1284982130_thumb.jpg

post-28553-1284982165_thumb.jpg

post-28553-1284982191_thumb.jpg

post-28553-1284982226_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos exemplar si tot odata se vede ca e intretinut, iar motorizarea este de vis ,sa ai grija de ea.

Link către comentariu

Cat imi plac scaunele spate :D . Sa o stapanesti sanatos. Daca am inteles eu bine vrei sa o faci TDI? Las-o asa e vr6 totusi :D Luminile albastre de sub scaune o cam incarca dupa parerea mea, in rest masina arata f bine :P

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

frumoasa masina, dar eu as las-o originala 100%...fara lumini sub scaune, fara alte artificii de genu asta. si exteriorul l-as lasa tot original. arata cel mai bine.

iar ca sa-i pui turbo, iti trebuie mult mai mult de 1500e.

Link către comentariu

Frumos exemplar.S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea..Daca ai mers numai cu numere rosii de ce masina are numere definitive de CT ?

Link către comentariu

Ms pt aprecieri baieti

Acu sa nu fie cu suparare, dar nu ati citit biine ce am scris.

@circoloco si mihutz

Vreau sa iau alt Corrado sa il fac TDI.

@ Giorgik

La mine e vorba de taxa vamala. De taxa de prima inmatriculare (8120 E, euro 1) sunt scutit pt ca am handicap locomotor.

@ Bogdan WRC

Masina o voi face la loc, originala 100% , si va sta in garajul ei, ca o piesa de muzeu, fiind scoasa din cand in cand. 1500 e aia , erau pt muzica, dar am o idee mai buna. Sa caut si sa cumpar casetofonul original care a fost pe ea. :( Toate modificarile se vor muta pe TDI.

@Mihutz

In legatura cu consumul.... nu imi pare rau nici de o sutime de gram, din cei 16 litri% cat consuma in oras la un mers normal, sau de cei 26 liti %, cand schimbi 1.a, 2 a 3 a... in 6500 de ture. Ca si consum exterior am 8% la 120 km/h si 10.1 la 150 km/h. Condusul acestei masini cu motorul VR6, e cv aparte. Cine a condus una, stie ce spun.

Chiar cineva mi-a propus sa ii pun GPL cand a auzit cat consuma. ;))))))

@ TheOne06

Numerele au fost puse doar pt poze, Sunt numerele de pe un vento care l-am avut.

Ms inca o data pt aprecieri.

Sa ne citim cu bine!!!

Modificat de clau_lcf
Link către comentariu

Superba masina,mai rar un Corrado atat de frumos..pacat ca i-ai schimbat volanul si i-ai pus neoanele alea..o cam strica..daca as fi in locul tau as inmatricula-o pe Bulgaria si as termina balciul..

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

Mai degraba mi se pare ca ai mers cu numerele alea din moment ce pozele sunt facute in locuri diferite si masina are aceleasi numere.Ai grija sa nu dai de vreo belea :)

Link către comentariu

@ BUT

Acum are volanul original la loc, Si neoanele le voi muta cand va venii timpul.

Poza de 2 saptamani.

@ TheOne06

Acum sunt plecat din tara. nu mai am acces la ea , si numerele nu le mai am ca am vandut vento-ul; :)

post-28553-1284987731_thumb.jpg

Modificat de clau_lcf
Link către comentariu
Foarte frumoasa. Pacat ca de la anul de va rupe impozitul ... :offtopic:

Fiind persoana cu handicap, am urmatoarele facilitati:

Scutirrea taxei de prima inmatriculare la o masina la 5 ani

Scutirea de impozit anual la masina, casa si teren

Asigurarea auto obligatorie la 50% reducere

Toate scutirile , sunt valabile daca masina are montat dispozitiv de adaptare al pedalelor, la mana, si este inscris pe cartea de identitate, si bineinteles omologat R.A.R.

Modificat de clau_lcf
Link către comentariu

Arata foarte bine - exterior, interior, tot. Imi parea SF, masina asta, cand a aparut pe piata. Oricum, face parte dintre masinile care au asigniat marca VAG cu cuvantul "fiabilitate" (parerea mea).

Link către comentariu

Masina e superba :icon_thumright: Dar e pacat sa nu il pastrezi vr6 si mai ales in stilul sau original.

Legat de consum, am citit printre randuri ca cineva dadea un sfat sa pui AFN pt consum. Daca vrei masina de consum, ia-ti Lupo 1.4 TDI . Te mai uiti la consum cand ai un vr6 sub papuc? :)

...

Toate scutirile , sunt valabile daca masina are montat dispozitiv de adaptare al pedalelor, la mana, si este inscris pe cartea de identitate, si bineinteles omologat R.A.R.

Nici vorba. Daca persoana cu handicap are probleme de vedere, sa zicem ca nicio problema fizica, de ce ar fi nevoie de adaptare a pedalelor? Ca persoana cu handicap , nu are voie sa detina o masina pe care sa o conduca altcineva?

Mai luam in seama si faptul ca locurile de parcare pentru handicapati nu sunt doar pentru soferii cu handicap ci si pentru cei care ii insotesc pe cei cu handicap :D Asa ca .. nu ai nevoie de nicio modificare a masinii in acest sens!

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
Masina e superba :hainoroc: Dar e pacat sa nu il pastrezi vr6 si mai ales in stilul sau original.

Legat de consum, am citit printre randuri ca cineva dadea un sfat sa pui AFN pt consum. Daca vrei masina de consum, ia-ti Lupo 1.4 TDI . Te mai uiti la consum cand ai un vr6 sub papuc? :cool:

Nici vorba. Daca persoana cu handicap are probleme de vedere, sa zicem ca nicio problema fizica, de ce ar fi nevoie de adaptare a pedalelor? Ca persoana cu handicap , nu are voie sa detina o masina pe care sa o conduca altcineva?

Mai luam in seama si faptul ca locurile de parcare pentru handicapati nu sunt doar pentru soferii cu handicap ci si pentru cei care ii insotesc pe cei cu handicap :) Asa ca .. nu ai nevoie de nicio modificare a masinii in acest sens!

Salutare.

VA ROG CITITI MACAR REPLY URILE MELE

Corrado RAMANE VR6. si va fi 100% ORIGINAL

RECTIFIC

-Toate scutirile , sunt valabile DACA :

-Proprietarul are handicap si certificat de handicap

-Masina are montat dispozitiv de adaptare al pedalelor, la mana conform handicapului proprietarului

-Daca aparatul este inscris pe cartea de identitate

-Daca aparatul are omologare R.A.R.

LEGEA e facuta aiurea la acest capitol.

Esti scutit DOAR daca ai handicap locomotor (maini picioare) si DOAR daca ai masina adaptata CONFORM handicapului.

De exemplu daca ai handicap pe picioruul drept, si normal poti sa conduci o masina hidramata, fara nici o problema, ca aia are doar frana si acceleratie, NU esti scutit. TREBUIE sa o adaptezi, dar... ce sa adaptezzi, daca nu ai ambreiaj la ea....

Nu au scutire persoanele cu alt tip de handicap, in afara de cel LOCOMOTOR. Asta LEGAL....

Romania fratica. ;)

Credeti-ma ca stiu legea in legatura cu asta, foarte bine.

Ms tuturor pt aprecieri.

Modificat de clau_lcf
Link către comentariu

aoleo! sunt innebunit dupa Corrado, iar masina ta, este foarte frumoasa, ingrijita, pusa la punct! Singura chestie ce nu imi place, e locul pe bancheta din spate, ca e delimitat si nu merge prea bine la ...(intelegi ce vreau sa zic =))) in rest, fara cuvinte! Sa o stapanesti sanatos, fara sa sara air-bag-ul!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!