Jump to content

Vw Passat B6

Danny82

Postare recomandată

Dupa ce timp de aproape 2 ani am fost fericitul posesor al unui Passat B5.5,de care am fost extrem de multumit, a venit momentul mult asteptat achizitia unui B6.

Masina a fost cumparata acum trei luni de la WELTAUTO Bucuresti, a avut un singur propietar inaintea mea

Vw passat B6, berlina, auriu

82.700km la bord cu carte service

Motor 1.9TDI, 105cp, cod BKC

Ca dotari pot sa enumar:

4 x geamuri electrice

oglinzi eletrice si incalzite

10 x airbag

climatronic bi-zonal

volan 3 spite din piele

pilot automat

scaun sofer reglabil electric

Cotiera fata / spate

radio/CD

alarma de fabrica

jante aliaj 16''

proiectoare ceata

senzori de parcare ( after market )

Deocamdata atasez cateva poze cu masina cand se afla in parc la weltauto, zilele viitoare voi reveni si cu modificarile aduse masinii si poze actualizate.

post-31636-1284917275_thumb.jpg

post-31636-1284917286_thumb.jpg

post-31636-1284917293_thumb.jpg

post-31636-1284917302_thumb.jpg

post-31636-1284917310_thumb.jpg

post-31636-1284917331_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina,culoarea este beton dar iti dau un sfat , vopseste senzorii de parcare in culoarea masini .Drumuri bune sa ai cu ea

Modificat de sorin mihai
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos domnule! O masina frumoasa, intr-o stare pe masura. cum ti se pare fata de b5.5?

Link către comentariu

@sorin mihai, multumesc mult atat pentru aprecieri, cat si pentru sfat. Am vopsit deja senzorii dar nu am apucat sa pun poze.

@andrei-ovidiu, ea era in total 10.500Euro, eu am dat 5500 avans si restul leasing pe 24luni

@Andrei_Tdi, multumesc, parerea mea este ca e mai slabutza din unele puncte de vedere ( confortul pe drumuri mai cu gropi ) dar si cu plusuri din alte puncte de vedere

@bogdan6g, multumesc mult si tie iti doresc la fel cu noaua achizitie

Link către comentariu

Cum ti se pare ca trage motorasul comparativ cu cel de pe modelul anterior?

Sa-l rulezi cat mai multi km si fara evenimente

Link către comentariu

@TIBI_84, multumesc mult pentru urari. Nu pot face o comparatie deoarece celalalt avea 131cp din fabrica, aste are 105cp de fabrica si 30 din tuning si totusi acum dupa tuning, mi se pare ca trage mai bine ca celalalt, nu stiu poate e doar o senzatie.

Modificat de Danny82
Link către comentariu

Dupa cum am promis, postez modificarile aduse de la cumparare cat si cateva poze.

Masinutza a primit:

Geamuri fumurii Llumar

Instalatii xenon after market pe scurta si lunga ( urmeaza si pe proiectoare )

Leduri (w5w 5smd 2,5w) in plafoniera fata+spate, super luminoase ( multumiri B_76_JAF )

Chip tuning ( custom made by STEF, un tip foarte priceput, multumiri pe aceasta cale ) masina avand acum 135cp si 320Nm

Vopsit senzorii de parcare pe spate ( erau urati asa pe negru )

Dezlipit insemnele cu "PASSAT si TDI" de pe portbagaj

Activat diferite functii, pozitii fata 25% aprinse ( USA look ), km pe afisajul radio/CD-ului, stingere proiectoare la flash, stins centru stop spate,inchidere geamuri din elecomanda,etc

Pe viitor se doresc si alte modificari:

Volan multifunctional

Scaune incalzite

Ceasuri cu Maxidot

Turbina VNT17 si tuning pana la 170cp 

post-31636-1285135293_thumb.jpg

post-31636-1285135311_thumb.jpg

post-31636-1285135333_thumb.jpg

post-31636-1285135372_thumb.jpg

post-31636-1285135606_thumb.jpg

Modificat de Danny82
Link către comentariu

Frumoasa masina. Frumoasa si culoarea. S-o stapanesti sanatos.

PS: Parca mi-e cunoscuta curtea... :hainoroc:

Link către comentariu

O navigatie ti-ar trebui sincer si ar schimba mult interiorul :biggrin: ! In rest masina ai luat-o la un pret foarte bun, chiar nu am mai vazut nici una la banii astia la Welt. Din ce an este ?

Link către comentariu

Ms frumos Cosmin pentru aprecieri si inc-odata mii de multumiri pentru sfaturi si recomandarea tipului de la ORADEA.

@b 50 ppx este fabricata 10.2005, 2006 pe carte.Cat despre pret am avut mare noroc, am rezervat-o in ziua in care a aparut la ei.De atunci nu prea am mai vazut pe la pretul asta. Navigatie vreau sa imi pun, dar deocamdata nu mai am bani.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!