Jump to content

VW Golf GTI Mk4

SSSnake

Postare recomandată

@lestat GTI a fost pe GOLF IV un nivel de echipare (la fel ca si Trendline sau Highline) in Europa pentru 1.8T, 2.3 V5 si 1.9 TDI. Cel mai bine te uiti pe stickerul de pe prima pagina a cartii service sau cel lipit in portbagaj la roata de rezerva.

@SSSnake Cum stai cu "mahonul"? Ai gasit?

post-37459-0-65721400-1299159682_thumb.j

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am sperat ca primesc o "nuca" de 9 Martie :rolleyes: dar ....nimic. Daca ma poti ajuta, iti raman dator toata viata.

Ma gandeam sa vin si eu la vreo intalnire( Unde ? :Driver: Cand? ), stii cum e la inceput e mai greu ..poate devine obisnuinta.

Va salut !

Modificat de SSSnake
Link către comentariu

Daca nu gasesti "mahonul" si o "nuca" de piele ar fi OK.

Link către comentariu

Nuca (doar nuca) de GTI mahon ti-o pot da eu de pe masina mea... da-mi un mesaj daca te intereseaza si vedem cum ne intelegem la un pret uman.

Link către comentariu

Daca era cu 5 trepte deja era montata. Mersi oricum. Dupa multe cautari am gasit in sfarsit roofrack-urile de Golf IV hatch marca Automaxi model SUPRA 37.

Bafta la toata lumea !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!