Jump to content

My POLO

claudiu32

Postare recomandată

Multumesc, ai dreptate am scos maxim din motor.Cat despre uzura nu stiu ce sa spun merge foarte bine in momentul de fata, consumul a scuzut dupa modificare ( maxim a fost 10% in primele saptamani dupa modificare).Cat despre cai cel mai bine ar fi un dyno si apoi postat rezultatul aici.Ca si timp fac sub 12 sec 0-100 cu 95 si 11,3 cu 98 , acum fiecare trage ce concluzie vrea.

Link către comentariu

cati km are masinuta la bord acum? sincer si pe mine m-ar bate gandul sa fac o remapare sa mai scot din asta care o am acum cat mai pot dar singurul lucru care ma retine e nr de km ( 204.000 km)...cu toate ca masina in afara de o sonda lambda arsa nu are nici o problema tehnica.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Trecem pe 146.000 km, am facut cateva poze azi

post-75220-0-67209500-1299959379_thumb.j

post-75220-0-56746400-1299959392_thumb.j

post-75220-0-25457600-1299959446_thumb.j

Modificat de claudiu32
Link către comentariu

Multi km fara probleme in continuare dar totusi dai jos insemnele alea cu GTI... sunt penibile..

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Ma irita toate persoanele care le aud cu "DA SEMNELE JOS". Sunteti setati pe optiunea "TAKE DOWN THE SIGNS". Odata ce omu face replica GTI. Multe persoane au ramas blocati pe timpurile alea cand vedeai in oras Dacia Logan si emblema de renault sau alte forme de cocalarism cu semene de bmw si audi sau mai stiu eu ce pe dacie. :somnmare:

Si acuma despre masina: Imi place la nebunie cum a iesit dar :D daca ai punea o evacuare dubla spate formata a cate 2 tips pe toba ar fi super. :icon_thumright: Sau cel putin nu imi place mie cum arata tips'u tau. Succes in continuare.

PS: Nu am nimica cu soferi care detin autovehicule marca dacia. Sa nu se inteleaga gresit.

Modificat de TrIcK
Link către comentariu

Bebeee cam are dreptate.Nici eu nu sunt adeptul celor care isi pun tot felul de insemne pe masini si stickere(care pe deasupra le mai dau si extra CP) gen S/M/R/RS/GTI pe motoare diesel sau aspirate si mici.Pana la urma de ce sa te strige lumea Ion cand pe tine de fapt te cheama Vasile?

L.E: A nu se intelege ca am ceva cu persoanele cu aceste nume (simple exemple) si totodata e o parere personala care o impart cu Bebeee.

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu

Ma irita toate persoanele care le aud cu "DA SEMNELE JOS". Sunteti setati pe optiunea "TAKE DOWN THE SIGNS". Odata ce omu face replica GTI. Multe persoane au ramas blocati pe timpurile alea cand vedeai in oras Dacia Logan si emblema de renault sau alte forme de cocalarism cu semene de bmw si audi sau mai stiu eu ce pe dacie. :somnmare:

E exact tot una ca pui pe Dacie M Power sau pe Polo 1.2 sigla GTI. Niste faruri si grile nu fac dintr-o masina alta..

Link către comentariu
  • 1 year later...

Vreau si eu niste pareri, set de praguri sau vopsire praguri in negru, eleron negru mat sau negru lucios, jante vopsite in negru mat si rosu in creste sau negru lucios si rosu in creste. Pt cei care au eleronul se lipeste de caroserie cu silicon sau banda dubla adeziva?

Modificat de claudiu32
Link către comentariu

am luat problema in " mana " si asta e rezultatul, urmeaza si eleronul cat de curand

post-75220-0-99333800-1344108187_thumb.j

post-75220-0-14163100-1344108210_thumb.j

post-75220-0-59568300-1344108224_thumb.j

Modificat de claudiu32
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut ma intereseaza si pe mine geamurile electrice ca nici a mea nu are si tot caut undeva de unde sa imi iau ca m`am saturat sa ma chinui sa le cobor si sa le ridic daca ma poti ajuta si pe mine cu niste sfaturi si sa o stapanesti sanatos masina ti`a iesit foarte bine si cat mai multi kilometri cu ea!

Link către comentariu

Au iesit super jantele! Poate ne dai detalii cum le-ai facut,costuri si daca nu te superi detalii despre scaguage II ,eventual PM.

Multumesc si km multi.

Link către comentariu

salut, scangauge-ul il am de ceva timp si sint multumit de el. Arata consumul foarte exact . La jante am folosit culoarea negru abanos si vopsea rosie din tub dupa care s-au lacuit. A fost ceva de munca pt ca trebuie pregatite foarte bine, nu le-am sablat.

In legatura cu geamurile, eu le am de ceva timp si au fost cumparate de pe okazii - montate de cineva care se pricepe.

Modificat de claudiu32
Link către comentariu

Pentru ca cea care a fost pe masina s-a gaurit am pus asta. Nu e ceva firma cu pretenti dar o am de 2 ani deja iar saptamana trecuta am vopsito cu spray de temperatura. Partea din spate care era nichelata acum e negru mat si da mai bine cu fusta.

Modificat de claudiu32
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!