Jump to content

My POLO

claudiu32

Postare recomandată

Salutari tuturor, m-am hotarat sa-mi prezint si eu polonicul precum si un scurt istoric despre el.

Lucrand la o firma destul de mare prin 2005 am avut sansa sa cumpar un polo (1.2 64 cp) prin intermediul lor, dar nu am put alege variantele de echipare decat cele standard care veneau pe masina fiind o versiune de baza.

De noua a costat aproape 1200 euroi in 2006.

Nu are prea multe dotari(eu fiind fan GTI), asa ca am inceput sa achimb cate ceva in limita posibilitatilor.

Am pus inchidere centralizata, alarma, jante pe 14 din aliaj, vopsit capace oglinda, pus autocolant pe parbriz, schimbat faruri, montat proiectoare si schimbat grila cu cea GTI , kit xenon si becuri pozitie cu 4 leduri.

Am inca in lucru un sistem pentru modificare la geamuri electrice, urmeaza vopsirea bandourilor, cumpararea pragurilor si eleronului care se pune pe haion.

Am facut o remapare a calculatorului, schimbat filtrul de aer si toba finala. Masina merge mullllt mai bine(si consumul a crescut) decat inainte eu personal(si prietenii) fiind foarte incantati, de la 64 cp am ajuns la aproximtiv 85 cp.

Cam asta ar fi acum astept sfaturi si pareri de la voi.

Alte poze voi posta curand, sper sa mai pot modifica cate ceva.

post-75220-1284912695_thumb.jpg

post-75220-1284912712_thumb.jpg

post-75220-1284912741_thumb.jpg

post-75220-1284912874_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine masinuta ta! Sa o stapanesti sanatos! Singurul lucru care nu imi place este stiker-ul de pe parbriz..ar fi mers ceva pe negru..

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum.

Remaparea banuiesc ca ai facut-o la Doru Taran pentru ca mi-a povestit despre un baiat cu un Polo care era incantat de rezultat ... :cool:

Dar, totusi 85 CP doar din remapare ? Cam prea mult, maxim 70-71 CP. Si sa nu imi spui ca ai obtinut o marire de caluti cu filtrul sport si toba finala pentru nu te cred.

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Cu ambitia pe care o ai, sunt sigur ca o sa iasa o masina frumoasa. Este buna ideea colegului BUT si scoate folia aia de pe parbriz...

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Bebeko eu conduc masina asta din 2006 si crede-ma la 70 -71 nu are cum sa traga asa. Nu cred ca e imposibil atat cat revo scoate din motorul de polo 1,4 100 cp fata de 75 dati de fabrica.Inca ceva inainte scoteam 0-100 km/h in 15,ceva sec acum sub 12 sec , timp egal cu motor polo 1,4 fsi 85 cp de aici si aprecierea mea de 85.

Link către comentariu

Spor la modificat si sa ai un buget cat mai permisiv.

Da-i jos literele cu GTI...nu da bine

L-as face precum ASTA ,doar ca as face si plafonul negru

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Frumos, momentan strang bani. Am de cumparat praguri, eleron jante pe 15 , cauciucuri si vopsit bandouri.

Modificat de claudiu32
Link către comentariu
Bebeko eu conduc masina asta din 2006 si crede-ma la 70 -71 nu are cum sa traga asa. Nu cred ca e imposibil atat cat revo scoate din motorul de polo 1,4 100 cp fata de 75 dati de fabrica.Inca ceva inainte scoteam 0-100 km/h in 15,ceva sec acum sub 12 sec , timp egal cu motor polo 1,4 fsi 85 cp de aici si aprecierea mea de 85.

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar NU ai cum sa scoti un plus de 21 CP dintr-un motor aspirat nici cu mama tuningului. Iar filtrul sport combinat cu finala sport iti dau fix 0 CP in plus. Ca tu ai senzatia asta e foarte bine si te cred ca simti ca motorul trage mai bine. Dar asta crede-ma ca nu inseamna ca si ai atatia cai pe cat se simt ... :D

Cat despre Revo cred ca te inseli putin. Este vorba de motorul 1.4l de 75 CP dar diesel si nu benzina aspirat. La cel aspirat am vazut pe site-ul Revo ca scoate 80 CP, deci un plus de ... 5 CP.

La un motor aspirat NU ai cum sa scoti mai mult de maxim 8-10% din puterea motorului.

Dar repet, nu conteaza cati CP ai in realitate ci conteaza senzatia pe care ti-o dau. Si mai ales modul in care profiti de ei :)

P.S. si eu am resoftare pe acelasi motor deci nu vorbesc din auzite.

Modificat de bebeko
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Daca tot am iesit azi la camp am facut si ceva poze. Am montat si un kit de geam electric cel din stanga si momentan sint foarte multumit de cum se comporta, mai testez o vreme apoi montez si dreapta. Maine mergem la vopsit :icon_redface: uraaaaa

..

post-75220-1286131523_thumb.jpg

post-75220-1286131541_thumb.jpg

post-75220-1286131547_thumb.jpg

post-75220-1286131597_thumb.jpg

post-75220-1286131604_thumb.jpg

Link către comentariu

Revin cu poze dupa vopsit... Kit-ul de geamuri electrice e luat de pe okazii 300 lei, daca ai putina indemanare poti sa-l montezi si singur dar ramane partea electrica unde iti recomand cineva care are cunostinta de asa ceva.

post-75220-1286906332_thumb.jpg

post-75220-1286906339_thumb.jpg

post-75220-1286906346_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

a sosit scangauge-ul?...cum e?...impartaseste-ne si noua cate ceva:P

m-ar tenta si pe mine asa ceva.

Link către comentariu

Salutari, referitor la scangauge e peste asteptari, foarte destept arata tot felul de chestii. In fiecare vineri la ora 20 mergem in curte la Plus(eu sint singurul prezent cu vw) cu cei din clubul audi poate treci pe acolo sa vezi pe viu.

Link către comentariu

Poate ne intalnim candva sa vedem daca exista diferente intre cele 2 motorase, identice, dar cu alta caroserie. Si cu chip TCM, bineinteles ... :)

Link către comentariu

off: crede-ma, chiar am fost prezent la mai toate intalnirile care s-au facut in ultimii 2 ani, dar acum am parasit tara deci....

in legatura cu scangauge-ul ma bucur ca esti multumit de el...chiar m-am hotarat sa pun si eu mana pe unu.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Consum afisat de scangauge: 4.1% la 100 km/h treapta 5, consum mixt pe rezervor 6,5%. Functia tank to emty arata exact la km cat si la litri. Foarte multumit de prestatie, recomand aceasta smecherie.

Link către comentariu

super tare masinuta...si super tare faza cu scan gauge...cred ca e varianta mai ieftina si mai simpla pt cei ce nu au BC :) (sa inteleg ca functia tank to empty e range-ul de pe BC?)

unde ai facut remaparea? mi se pare destul de mare cresterea avand in vedere ca e motor aspirat. Daca intradevar e asa cum zici tu cred ca ar trebui sa ai grija la motor la o asa diferenta la un aspirat cred ca piesele sunt supuse unei uzuri mult mai mare chiar si decat una remapata dar mai normal.( astea tinand cont daca ai mers pe un soft race si s-a scos cat mai mult posibil din motor.)

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!